Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα παπούτσια της adidas που έχουν αέρα Bugatti

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα παπούτσια της adidas που έχουν αέρα Bugatti

ΝΕΑ

Τα παπούτσια της adidas που έχουν αέρα Bugatti

ΝΕΑ

Οι Bugatti και adidas ετοίμαζαν κάτι ιδιαίτερο, το οποίο και παρουσίασαν.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti συνεργάστηκε με την adidas και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησαν μαζί ένα teaser βίντεο στο οποίο φαινόταν να ετοιμάζουν ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι.

Στο σχετικό βίντεο το οποίο αρχικά αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς των δύο εταιρειών στο instagram, φαινόταν το πίσω μέρος μίας Bugatti Chiron, αλλά και η σχεδίασή της.

Το δεύτερο teaser όμως είναι αυτό που προκάλεσε περισσότερο και ουσιαστικά… έδωσε το τελικό αποτέλεσμα. Εκεί, φαίνεται ένα σεντόνι να σηκώνεται και να αποκαλύπτει ένα κουτί adidas από ανθρακονήματα με το σήμα της Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Τελικά κάτω από αυτό το σεντόνι βρισκόταν ένα περιορισμένης έκδοσης ποδοσφαιρικό παπούτσι, το adidas X Crazyfast Bugatti, όπως ονομάστηκε.

Πρόκειται για παπούτσια τα οποία έχουν κατασκευαστεί για σβέλτες και ελεύθερες κινήσεις στο γήπεδο, είναι πολύ ελαφριά, ενώ το design «φωνάζει» τόσο στα χρώματα όσο και στο ιδιαίτερο ύφασμα Bugatti.

Advertisement

Μόλις 99 ζευγάρια θα τεθούν στη διαθεσιμότητα του κοινού και αυτά θα δημοπρατηθούν μέσω της πλατφόρμας Collect Web 3. Η δημοπρασία αυτή θα ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου και θα κλείσει στις 11.

Advertisement

Τα adidas X Crazyfast Bugatti αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στα πόδια του Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν και του Καρίμ Μπενζεμά της Αλ Ιτιχάντ εντός του Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που μία μάρκα του ομίλου Volkswagen συνεργάζεται με την adidas. Το 2016, η Porsche Design συμφώνησε με την γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών και δημιούργησαν ένα περιορισμένης έκδοσης ποδοσφαιρικό παπούτσι το οποίο ήταν δερμάτινο με ασημί λεπτομέρειες και ανθρακονήματα στους πάτους.

Μόλις 1.500 ζευγάρια είχαν παραχθεί από αυτήν την ξεχωριστή έκδοση και κάθε ένα κόστιζε 300 ευρώ στην Ευρώπη. Η τιμή του νέου adidas-Bugatti πάντως, προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα γυαλιά της Bugatti σε κάνουν ακαταμάχητο
«Χρυσή εποχή» της Bugatti: Η επιτομή του car-art!
Τι κρύβει ο αντικαταστάτης της Bugatti Chiron;