Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα γυαλιά της Bugatti σε κάνουν ακαταμάχητο

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα γυαλιά της Bugatti σε κάνουν ακαταμάχητο

ΝΕΑ

Τα γυαλιά της Bugatti σε κάνουν ακαταμάχητο

ΝΕΑ

Η δεύτερη σειρά γυαλιών της Bugatti είναι ακόμα πιο ποιοτική και φινετσάτη.

Advertisement
Advertisement

Στις αρχές του 2023 η Bugatti ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον Λάρι Σάντς προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα σειρά premium γυαλιών ηλίου. Η πρώτη προσπάθεια ήταν άκρως εντυπωσιακή και έκανε το ντεμπούτο της στο Μιλάνο.

Πλέον έχουμε έτοιμη τη δεύτερη σειρά γυαλιών της Bugatti η οποία μόλις παρουσιάστηκε στο Παρίσι και ονομάζεται Bugatti Collection Two. Τα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά όπως ανθρακονήματα, οστό Macassar, τιτάνιο επιπέδου 5 και χρυσό 18 καρατίων με μαύρο Παλλάδιο.

Advertisement
Advertisement

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα γυαλιά της Bugatti είναι κάτι παραπάνω από πολυτελή και ποιοτικά φτιαγμένα. Εκτός όμως από τα υλικά, η Bugatti σε συνεργασία με τον Λάρι Σάντς, ακολούθησε έναν πολύ εκλεπτυσμένο δρόμο και στον σχεδιασμό.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι το τετραγωνισμένο EB το οποίο διαθέτει και έξτρα φιμέ προστατευτικό που σηκώνεται και αναδιπλώνεται ανάλογα με το φως της ημέρας. Όσο για την τιμή του κάθε ζευγαριού, αυτό έχει οριστεί στα 1.900 ευρώ. Η Bugatti ανακοίνωσε επίσης ότι η δεύτερη σειρά θα επεκταθεί με δύο ακόμα γυαλιά τους επόμενους μήνες.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ασφάλεια της Bugatti Bolide είναι επική
«Χρυσή εποχή» της Bugatti: Η επιτομή του car-art!
Αυτό το ρολόι είναι μοναδικό και κοστίζει όσο μια Bugatti! (+video)