Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα highlights του ολοκαίνουριου Hyundai i20 (+video)

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα highlights του ολοκαίνουριου Hyundai i20 (+video)

ΝΕΑ

Τα highlights του ολοκαίνουριου Hyundai i20 (+video)

ΝΕΑ

Το Hyundai i20 τρίτης γενιάς φέρει πιο επιθετική σχεδίαση, ενσωματώνει ήπια υβριδικά σύνολα και δίνει έμφαση στη συνδεσιμότητα.

Advertisement
Advertisement

Μόλις λίγες μέρες μετράει το νέο Hyundai i20 στην ελληνική αγορά, επιδιώκοντας να σαγηνεύσει τους οδηγούς με μεγάλα του “όπλα” τη ριζοσπαστικοποίηση της εμφάνισής του και τα ήπια υβριδικά μοτέρ.

Το i20 τρίτης γενιάς εγκαινιάζει τη νέα, σπορ σχεδιαστική φιλοσοφία της νοτιοκορεατικής εταιρείας, Sensuous Sportiness”. Ξεχωρίζει για τις επιθετικές γραμμές που διατρέχουν το αμάξωμα, την επιβλητική μάσκα με τους ανανεωμένους κεντρικούς προβολείς, και τα πίσω φώτα σε σχήμα “Σ”, ενοποιημένα από μια ελκυστική φωτεινή επιγραφή.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικές αλλαγές εντοπίζονται και στην καμπίνα, η οποία εκμοντερνίζεται και επικεντρώνεται στη συνδεσιμότητα. Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών (ή 8 ιντσών, ανάλογα με την έκδοση) για το σύστημα infotainment, ενώ πίσω από το τιμόνι δεσπόζει ο επίσης ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Όσον αφορά την ψυχαγωγία των επιβατών, αυτή περνάει… σε άλλο επίπεδο χάρη στο Bose ηχοσύστημα κορυφαίας απόδοσης. Όσοι φιλοξενούνται εντός της καμπίνας απαλλάσσονται από το άγχος της μεταφοράς των αποσκευών τους, χάρη στο μεγαλύτερο πορτ-παγκάζ (σ.σ. συγκριτικά με το απερχόμενο i20) το οποίο, πλέον, αντιστοιχεί σε 351 λίτρα.

Advertisement

Σε μηχανολογικό επίπεδο, διατίθεται με έναν ατμοσφαιρικό του 1,2 λίτρου (84 ps), ενώ την… turbo εκπροσώπηση αναλαμβάνει ένας 1.000αρης (TGDi) των 100 ps. Επιπροσθέτως, το τελευταίο μοτέρ συνδυάζεται και με 48βολτη ήπια υβριδική τεχνολογία (100 ή 120 ps), ενώ αξιοσημείωτη αλλαγή συνιστά και το νέο μηχανικό κιβώτιο iMT.

Η Hyundai μας καθιστά μάρτυρες των highlights του ολοκαίνουριου Hyundai i20 μέσω του παρακάτω βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: Hyundai Kona Electric (64kWh)

Advertisement

Αποκάλυψη για το Hyundai i20 N με 204 PS

5 χρόνια οφέλη για κάθε νέο αυτοκίνητο Hyundai