Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

5 χρόνια οφέλη για κάθε νέο αυτοκίνητο Hyundai

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 χρόνια οφέλη για κάθε νέο αυτοκίνητο Hyundai

ΑΓΟΡΑ

5 χρόνια οφέλη για κάθε νέο αυτοκίνητο Hyundai

ΑΓΟΡΑ

Η κάτοχοι ενός νέου αυτοκινήτου Hyundai θα επωφεληθούν από το προνομιακό πρόγραμμα 5ετούς διάρκειας της εταιρείας. Δείτε τι περιλαμβάνει.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικά οφέλη για 5 χρόνια παρέχει η Hyundai στους ενδιαφερόμενους, καθιστώντας ιδιαίτερα ελκυστική την αγορά κάποιου μοντέλου της.

Ειδικότερα, όσοι αγοράσουν κάποιο αυτοκίνητο της εταιρείας θα επωφεληθούν από το Πρόγραμμα 5-ετούς εγγύησης απεριόριστων χιλιομέτρων που περιλαμβάνει τα παρακάτω προνόμια:

– 5 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων
– 5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
– 5 Χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός έλεγχος

Advertisement
Advertisement

5 Χρόνια απεριόριστα χιλιόμετρα

Πρόκειται για εργοστασιακή εγγύηση που αφορά τα περισσότερα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, από τα συστήματα μετάδοσης κίνησης, μέχρι και τα ηλεκτρικά. Οι μπαταρίες έχουν 2 έτη, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα 3 έτη χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Advertisement

Από την εγγύηση θα μπορούν να επωφεληθούν μόνο οι κάτοχοι αυτοκινήτων που έχουν αρχικώς πουληθεί από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Hyundai σε τελικό πελάτη, όπως ορίζεται στους όρους και τις συνθήκες του βιβλίου (σ.σ. προσβάσιμοι εδώ).

Σημειώνεται πως το καθεστώς 5ετούς Εργοστασιακής Εγγύησης Απεριορίστων Χιλιομέτρων έχει πρόσφατα αλλάξει. Ως εκ τούτου, ένα αυτοκίνητο Hyundai ενδέχεται να υπόκειται στην προηγούμενη πολιτική εγγυήσεων, όπως ορίζεται στους όρους και τις συνθήκες του βιβλίου εγγυήσεως.

Advertisement

Η 5ετής εγγύηση ισχύει στις χώρες της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών, ενώ τα επαγγελματικά οχήματα (ταξί, περιπολικά και ενοικιαζόμενα οχήματα) έχουν ειδικούς όρους, που είναι διαθέσιμοι στο Δίκτυό της Hyundai.

5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Advertisement

Οι κάτοχοι μοντέλων Hyundai λαμβάνουν χείρα βοηθείας και μέσω της 5ετούς δωρεάν οδικής βοήθειας, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο και τις 7 μέρες της εβδομάδας. Η οδική βοήθεια είναι μεταβιβάσιμη και συνοδεύει κάθε νέο Hyundai, αλλά εξαιρούνται τα ενοικιαζόμενα ή τα μακροχρόνιας μίσθωσης.

5 Χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός οπτικός έλεγχος

Το προνομιακό πρόγραμμα της Hyundai, τέλος, περιλαμβάνει και δωρεάν ετήσιο οπτικό έλεγχο με επίκεντρο τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα διεύθυνσης και τα φρένα.

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: Hyundai i10 1.0 AMT

Hyundai: Επένδυση στο υδρογόνο

Ετοιμάζεται το “καυτό” Hyundai i20 N