Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και η νέα Skoda Octavia

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και η νέα Skoda Octavia

ΝΕΑ

Έρχεται και η νέα Skoda Octavia

ΝΕΑ

Εντός του προσεχούς Φεβρουαρίου η Skoda θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Octavia. Ως τότε, μας δίνει τα πρώτα στοιχεία για το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Στη νεότερη εποχή, η Octavia υπάρχει για περίπου 30 χρόνια. Το 2019 παρουσιάστηκε η τέταρτη, κατά σειρά, γενιά της (σε αυτή τη χρονική περίοδο) και πλέον είναι η περίοδος για να ανανεωθεί.

Ήδη από πέρυσι είχαν αρχίσει να γίνονται γνωστά κάποια στοιχεία που να αφορούν στην αναδιαμόρφωση του αμαξώματός της (τόσο στη liftback όσο και στη station wagon έκδοση) και στα στοιχεία του εξοπλισμού που θα διαθέτει το επανασχεδιασμένο μοντέλο της Skoda στη μεσαία κατηγορία οχημάτων.

Η τσεχική εταιρεία δημοσίευσε επίσημα την πρώτη φωτογραφία από το εμπρός μέρος του. Φυσικά, αυτή είναι σκόπιμα σχετικά σκοτεινή και θολή, ενώ το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο με μαύρο ύφασμα.

Ψηφιακή απεικόνιση από το kolesa.ru.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, μπορούμε να διακρίνουμε το νέο σχήμα των εκεί φωτών του τα οποία φανερώνουν μια πιο αγριωπή όψη και μια νέα φωτεινή ταυτότητα σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό της, η επανασχεδιασμένη Octavia θα διαθέτει το νέο σύστημα ενημερωδιασκέδασης «MIBπου έχει δημιουργήσει ο Όμιλος Volkswagen και έχει τοποθετηθεί στο νέο Passat Variant.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η ανανεωμένη Octavia θα διατηρήσει την γκάμα με την οποία διατίθεται, μεταξύ των οποίων και αυτή με σύστημα Plug-in Hybrid.

Advertisement

Η Skoda έχει γνωστοποιήσει ότι θα παρουσιάσει επίσημα το επανασχεδιασμένο μοντέλο εντός του Φεβρουαρίου. Ως τότε, πιθανόν να αποκαλύψει και άλλες λεπτομέρειες από το αμάξωμα, ενδεχομένως και από το εσωτερικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Octavia
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Skoda Superb
Δοκιμή: Skoda Enyaq Coupe RS iV

Advertisement