Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Octavia

Ελλάδα 16:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Octavia

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Skoda Octavia

ΝΕΑ

Η Skoda επιμένει να δηλώσει το «παρών» στην κατηγορία των sedan. Και ετοιμάζει ένα φρεσκαρισμένο Octavia

Advertisement
Advertisement

Η δέσμευση της Skoda στο να διατηρήσει ζωντανή την παρουσία της στα sedan παραμένει εμφανής καθώς ετοιμάζεται να ανανεώσει το Octavia, έστω και αν στην γκάμα της εταιρίας κυριαρχούν στις πωλήσεις τα SUV.

H Skoda παραμένει σταθερή στην αφοσίωσή της στο Octavia και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα facelift στα μέσα του κύκλου ζωής του μοντέλου.

Το επερχόμενο Skoda Octavia, το οποίο βασίζεται στο μοντέλο τέταρτης γενιάς που έκανε το ντεμπούτο του πριν από τέσσερα χρόνια, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μέσο δοκιμών και εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι ανεπαίσθητες αλλά αξιοσημείωτες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των ανανεωμένων φωτιστικών σωμάτων και των αναθεωρημένων εμπρός και πίσω προφυλακτήρων που ευθυγραμμίζουν την Octavia με το σύγχρονο σχεδιαστικό πνεύμα της Skoda.

Το προφίλ του οχήματος παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, εκτός από πιθανές αναβαθμίσεις στους τροχούς. Οι εσωτερικές επεμβάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν νέες χρωματικές επιλογές, μικρές τεχνολογικές βελτιώσεις και πιθανές ενημερώσεις του λογισμικού για τις κεντρικές οθόνες.

Advertisement

Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με τα Volkswagen Golf, SEAT Leon και Audi A3, το Skoda Octavia, θα προσφέρει και πάλι έναν τεράστιο χώρο αποσκευών και μεγάλους χώρους για τους επιβάτες.

Η ανανέωση μάλλον δεν θα επηρεάσει τις επιλογές σε κινητήρες που υπάρχουν σήμερα, με πιθανές κάποιες επεμβάσεις στις υβριδικές εκδόσεις.

Advertisement

Το ανανεωμένο Octavia αναμένεται να παρουσιαστεί στο αμέσως προσεχές διάστημα με έναρξη των πωλήσεων στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιά μοντέλα είναι πρώτα στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων;
Πότε θα είναι έτοιμη η ηλεκτρική Skoda Octavia;
Δοκιμή: Skoda Octavia Sports Wagon Scout 2.0 TDI