Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Skoda έχει στα «σκαριά» ένα μικρό hot hatch

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Skoda έχει στα «σκαριά» ένα μικρό hot hatch

ΝΕΑ

H Skoda έχει στα «σκαριά» ένα μικρό hot hatch

ΝΕΑ

Μια καυτή έκδοση του επερχόμενου μικρού EV της Skoda, θα μπορούσε να έχει το λογότυπο vRS…

Advertisement
Advertisement

Το αφεντικό της Skoda, Klaus Zellmer, επιβεβαίωσε ότι τα hot μοντέλα vRS εξακολουθούν να βρίσκονται «στην πρώτη γραμμή», στην εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας.

Ερωτηθείς αν θα του άρεσε μια έκδοση Skoda vRS (όπως αυτή της Fabia) στα πρότυπα του επερχόμενου VW ID.2 GTI, ο Zellmer, ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, φυσικά σκεφτόμαστε να το κάνουμε αυτό, στην πραγματικότητα σε όλες τις σειρές μοντέλων μας.

Αν η τεχνολογία είναι αρκετά καλή για να το ονομάσουμε RS (το σήμα vRS χρησιμοποιείται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η Ford έχει τα δικαιώματα στην πινακίδα RS), τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρουμε μια έκδοση RS».

Advertisement
Advertisement

Η VW δεν έχει αποκαλύψει κανένα τεχνικό στοιχείο για το ID της. Το GTI Concept, εκτός από αυτό, θα είναι σίγουρα μόνο προσθιοκίνητο, χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτροκινητήρα κάτω από το καπό και οποιαδήποτε έκδοση Skoda θα πρέπει να ακολουθήσει αυτή τη διάταξη. Θα μοιράζεται επίσης την ίδια πλατφόρμα με το «καυτό» VW και το μήκος θα κυμαίνεται περίπου στα 4,1 μέτρα.

Το μικρό Skoda που δεν έχει ακόμη κατονομαστεί θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2025, περίπου την ίδια περίοδο με το ID.2 και το CUPRA UrbanRebel .

Τέλος, ο Zellmer αποκάλυψε ότι το επερχόμενο μοντέλο θα λαναριστεί με τιμή κοντά στις 25.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Koilakos: Αποκτήστε το νέο σας Skoda με επιτόκιο 3,9% & 4 χρόνια εγγύηση
Φιλί ζωής για τον θεϊκό V6 της Alfa Romeo
Νέες προσφορές Nissan με πολύ σημαντικές εκπτώσεις