Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα 5άστερα SUV της Skoda (+vid)

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα 5άστερα SUV της Skoda (+vid)

ΝΕΑ

Τα 5άστερα SUV της Skoda (+vid)

ΝΕΑ

Η Skoda τον τελευταίο χρόνο παρουσίασε στην αγορά 2 νέα SUV, το Kodiaq και το Karoq τα οποία δοκιμάστηκαν για την παθητική ασφάλεια τους από τον Euro NCAP, πετυχαίνοντας να λάβουν την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Τα δύο νέα SUV της Skoda πήραν μέρος στις νεότερες και πιο αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP που έγιναν το 2017, με την απόδοσή τους να είναι από τις κορυφαίες της κατηγορίας τους, αφού όχι μόνο έλαβαν την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων, αλλά κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία και στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας των ενηλίκων επιβατών τους.

Ειδικότερα, το Skoda Kodiaq συγκέντρωσε βαθμολογία 92% για την ασφάλεια που προσφέρει στους ενήλικες επιβάτες του, 77% στον τομέα της προστασίας των παιδιών, 71% στην ασφάλεια των πεζών, αλλά και 54% στην αξιολόγηση των συστημάτων ασφαλείας του.

Στην περίπτωση του Skoda Karoq, η βαθμολογία του Euro NCAP ήταν 93% στον τομέα της ασφάλειας των ενηλίκων επιβατών, 79% στην προστασία των παιδιών, 73% στην ασφάλεια των πεζών και 58% στην αξιολόγηση των συστημάτων ασφαλείας του.

Advertisement
Advertisement

Karoq Crash 640

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα video από τα crash tests του Euro NCAP για τα δύο SUV της Skoda.

Advertisement