Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru Impreza STI Sport για την Ιαπωνία

Ελλάδα 12:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru Impreza STI Sport για την Ιαπωνία

ΝΕΑ

Subaru Impreza STI Sport για την Ιαπωνία

ΝΕΑ

Το μοντέλο αποκτά ένα πιο δυναμικό λουκ, αλλά διατηρεί το κινητήριο σύνολο του απλού Impreza.

Advertisement
Advertisement

Εν αναμονή του λανσαρίσματος του νέου Subaru Impreza, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον τρέχοντα μήνα στις ΗΠΑ, η ιαπωνική μάρκα γνωστοποίησε πως θα διαθέσει μια πιο σπορ εκδοχή, αποκλειστικά προοριζόμενη για την εγχώρια αγορά της.

Βέβαια, ο δυναμισμός περιορίζεται αποκλειστικά στην εμφάνιση και όχι στις επιδόσεις, με μοναδικό επιπρόσθετο μηχανικό στοιχείο την προαιρετική τετρακίνηση. Το πακέτο ονομάζεται “STI Sport” ενώ διατηρείται ο 2λίτρος boxer των 154 ίππων, συνδυαζόμενος με ένα αυτόματο κιβώτιο CVT.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο STI Sport απαρτίζεται από 18άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου, Showa αμορτιστέρ, ενώ το χρώμα του αμαξώματος περιορίζεται σε άσπρο και μία νέα απόχρωση του μπλε. Παράλληλα, υπάρχουν μέρη που φέρουν μαύρο χρώμα – μερικά εκ των οποίων είναι ανθρακονημάτινα- ενώ τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος κοσμούνται από λογότυπα “STI”. Σημειώνεται πως στην τετρακίνητη έκδοση συμπεριλαμβάνεται και ένθετο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα.

Σπορ πινελιές εντοπίζονται και στο εσωτερικό, οι οποίες αφορούν το δερμάτινο τιμόνι με τις κόκκινες ραφές, τη χρήση ανθρακονήματος στο ταμπλό και τις πόρτες και τα αλουμινένια πεντάλ.

To Subaru Impreza STI Sport θα διατεθεί στην ιαπωνική αγορά στα τέλη Οκτωβρίου προσφερόμενο στα 21.700 και 23.500 ευρώ, στην προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση αντίστοιχα.

Advertisement

Δείτε επίσης:

Advertisement

Η μεγαλύτερη παρέλαση αυτοκινήτων Subaru

Η Subaru μας προϊδεάζει για το νέο BRZ

Νέο Subaru Impreza τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ

Advertisement