Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Subaru Impreza τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Subaru Impreza τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Νέο Subaru Impreza τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Η Subaru ανακοίνωσε την τιμολόγηση και τις προδιαγραφές για το νέο Impreza στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μοντέλο αναμένεται να φτάσει στις βιτρίνες των αντιπροσώπων, μέσα στον επόμενο μήνα.

Advertisement
Advertisement

Με τιμή αγοράς που θα ξεκινά από τα 18.795 δολάρια (€15.940) κοστολογείται το νέο Subaru Impreza για την αγορά των ΗΠΑ, κάτι που σημαίνει πως η νέα έκδοση του μοντέλου θα είναι κατά 100 δολάρια ακριβότερη από την απερχόμενη.

Η γκάμα του νέου Impreza στις ΗΠΑ, περιλαμβάνει 4 εκδόσεις εξοπλισμού και δύο αμαξώματα (sedan και station wagon). Το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνει το EyeSight της Subaru που αποτελεί το ηλεκτρονικό «δίχτυ» ασφαλείας για την υποβοήθηση του οδηγού στο δρόμο, ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνης αφής 6,5 ιντσών που υποστηρίζει λειτουργικά Android Auto και Apple CarPlay, έγχρωμη οθόνη LCD 4,2 ιντσών στον πίνακα των οργάνων και είσοδο χωρίς κλειδί.

Advertisement
Advertisement

Η πεντάθυρη έκδοση έχει, προαιρετικά, ράγες οροφής που την κάνουν να ξεχωρίζει από όποια πλευρά και αν δει κανείς το αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και το πακέτο επιλογών που προσθέτει την ηλεκτρική ηλιοροφή, είσοδο χωρίς κλειδί με μπουτόν εκκίνησης για τον κινητήρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα για τον οδηγό και σύστημα ανίχνευσης εμποδίου στις τυφλές γωνίες του αμαξώματος. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, το νέο Impreza λανσάρεται με τον ίδιο κινητήρα της προηγούμενης έκδοσης, που σημαίνει πως κάτω από το εμπρός καπό βρίσκεται ο δίλιτρος boxer με απόδοση 154 ίππους. Η τετρακίνηση είναι στάνταρ σε όλη της γκάμα του μοντέλου και τη διαφορά μπορεί να κάνει η επιλογή του αυτόματου (CVT) κιβωτίου διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης ή του τυπικού χειροκίνητου με τις 6 σχέσεις.

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

Νέες μειωμένες τιμές από τη Subaru

Ψηφιακό σκίτσο του Subaru XT

Advertisement

Πως θα ήταν τα pick up της Subaru?