Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Subaru μας προϊδεάζει για το νέο BRZ

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Subaru μας προϊδεάζει για το νέο BRZ

ΝΕΑ

Η Subaru μας προϊδεάζει για το νέο BRZ

ΝΕΑ

Με ένα άκρως αινιγματικό teaser που φανερώνει ελάχιστα η Subaru προετοιμάζει το έδαφος για την παρουσίαση της νέας γενιάς του BRZ που αναμένεται την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Το δίδυμο των Subau BRZ/Toyota GT86 έχει αποκτήσει έναν ιδιαίτερα φανατικό κοινό και έχει αγαπηθεί για την απλότητα της φιλοσοφίας και την ανόθευτη οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Η είδηση για την συνέχιση της σειράς των κουπέ μοντέλων είναι σαφώς ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός από τη στιγμή μάλιστα που όπως όλα δείχνουν θα διατηρηθεί αναλλοίωτο το συνολικό ύφος που είχε η πρώτη γενιά.

Οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι εξαιρετικά περιορισμένες και το μόνο σίγουρο είναι πως τα δύο μοντέλα από την Subaru και την Toyota θα χρησιμοποιούν και πάλι κοινή πλατφόρμα και μηχανικά μέρη. Η Subaru λοιπόν φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος για το νέο μοντέλο που αναμένεται μέσα στο 2021 δημοσιεύοντας μια teaser φωτογραφία στην οποία βέβαια δεν φανερώνεται κάτι περισσότερο από την ζάντα και μια λεπτομέρεια από τον αεραγωγό στα φτερά.

subaru-brz-teaser

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής ο φωτογραφικό φακός έχει συλλάβει κάποια από τα πρωτότυπα εξέλιξης του αυτοκινήτου ενώ οι πληροφορίες για το τι θα κρύβεται κάτω από την εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ λίγες. Πιθανότατα το BRZ όσο και το δίδυμο μοντέλο της Toyota που μάλλον θα ονομάζεται GR86 θα βασίζονται στην πλατφόρμα TNGA της Toyota για πισωκίνητα μοντέλα και θα διατίθεται τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο. Αυτό που πιθανότατα θα αλλάξει σε σχέση με την παρούσα γενιά είναι πως μάλλον οι δύο εταιρίες προσανατολίζονται στην χρήση υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα ο οποίος ίσως να προέρχεται από την Subaru και θα ξεπερνά τους 250 ίππους.

subaru-brz-teaser

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Οι πρώτες ψηφιακές εικόνες της Toyota GR 86

Το Subaru WRX και σε έκδοση pick up;

Advertisement

Ντεμπούτο στην Ιαπωνία για το νέο Subaru WRX S4 STI

 

 

Advertisement