Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο σφυρί το Range Rover της Βασίλισσας Ελισάβετ (+video)

Ελλάδα 5:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο σφυρί το Range Rover της Βασίλισσας Ελισάβετ (+video)

ΝΕΑ

Στο σφυρί το Range Rover της Βασίλισσας Ελισάβετ (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι από κάθε άποψη ένα συνηθισμένο Range Rover και για το λόγο αυτό και η τιμή του… ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

Advertisement
Advertisement

Φανταστείτε, τώρα, να λέτε σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, ότι το SUV που οδηγείτε, ήταν ένα από τα επίσημα αυτοκίνητα της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ II, της Αγγλίας.

Για να συμβεί, βεβαίως, αυτό, θα πρέπει πρωτίστως να φανταστεί τον εαυτό σας με… πολλά λεφτά, καθώς το Range Rover SDV8 του 2016, με μόλις 29.290 χιλιόμετρα στο κοντέρ του, αναμένεται να κοστίσει στο μπλοκ δημοπρασιών της Bramley Motors περίπου 225.000 λίρες (264.000 ευρώ).

Advertisement
Advertisement

Με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,4 λίτρων να «διψάει» για diesel, το συγκεκριμένο Range Rover ήταν εξοπλισμένο με πανοραμική οροφή, πίσω οθόνες, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα Harman Kardon, ειδική θωράκιση και αρκετά «μυστικά» συστήματα προστασίας, τα οποία έχουν αφαιρεθεί.

Το Dark Sapphire Blue Range Rover, έχει οδηγηθεί από αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας και έχει φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ, όταν επισκέφτηκαν τα βρετανικά ανάκτορα.

Advertisement

Ήταν μία από τις σπάνιες φορές που Αμερικανός πρόεδρος δεν τήρησε το αυστηρό πρωτόκ0ολλο μετακινήσεων, με τη θωρακισμένη Cadillac, ευρέως γνωστής ως «The Beast».

Advertisement

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, φημιζόταν για την αγάπη της για τα αυτοκίνητα και την οδήγηση και μάλιστα από το 1944 τη συνόδευε το παρατσούκλι “Princess Auto Mechanic”! Δεν είχε απαθανατιστεί να οδηγεί το συγκεκριμένο Range Rover, άλλωστε ήταν σε πολύ προχωρημένη ηλικία, ενώ λέγεται ότι ένα από τα «βασιλικά προνόμια», ήταν ότι οδηγούσε χωρίς ποτέ να έχει δίπλωμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το σούπερ Range Rover Sport SV
Το νέο Range Rover Sport SVR με κινητήρα BMW
Οδηγούμε το Range Rover Sport D300

Advertisement