Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Στο Goodwood το «καυτό» Hyundai Ioniq 5 N

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Goodwood το «καυτό» Hyundai Ioniq 5 N

Mobility

Στο Goodwood το «καυτό» Hyundai Ioniq 5 N

Mobility

Η Hyundai ετοιμάζει μια έκπληξη για τους λάτρεις της ηλεκτροκίνησης και του εξαιρετικού αμιγώς ηλεκτρικού Ioniq 5, που θα την αποκαλύψει στο Goodwood.

Advertisement
Advertisement

Στο τριήμερο «Φεστιβάλ ταχύτητας» του Goodwood που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, η Hyundai θα αποκαλύψει τη δυναμική εκδοχή του Ioniq 5.

Θέλοντας να πλαισιώσει τα μοντέλα της γκάμας «Ν» με ένα ηλεκτρικό αντίστοιχο, η Hyundai έχει προφανώς έτοιμο και περιμένει να το αποκαλύψει στο Goodwood το αντίστοιχο Ioniq 5.

Το Ioniq 5 N, θα είναι εμφανώς «πειραγμένο» σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή του, με την επιπλέον «επιθετικότητα» στη σχεδίαση να τονίζεται από την ύπαρξη μεγάλων αεραγωγών στην εμπρός μάσκα, χαμηλά.

Advertisement
Advertisement

Φαρδύτεροι θα είναι επίσης οι θόλοι των τροχών, κάτω από τους οποίους περιμένουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερους τροχούς, με νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος και ανάλογα μεγαλύτερα φρένα.

Μάλιστα, τα τελευταία, θα πρέπει να περιμένουμε να φαίνονται, αφού οι ζάντες μάλλον θα υιοθετούν μια αισθητική με πέντε φαρδιές ακτίνες.

Advertisement

Αντίστοιχα, στο πίσω μέρος περιμένουμε να δούμε μεγάλη αεροτομή με λογική δύο τμημάτων και «χώρισμα» στη μέση, ενώ χαμηλά το Hyundai Ioniq 5 N θα έχει μεγάλο διαχύτη που θα τονίζει τη σπορ διάθεσή του, κάτι που δεν εντοπίζεται στην υπάρχουσα έκδοση του μοντέλου που έχουμε στις φωτογραφίες.

Advertisement

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις λειτουργίες του ηλεκτρικού συνόλου, περιμένουμε να δούμε το Ioniq 5 N να είναι το πρώτο ηλεκτρικό Hyundai με Drift Mode– ανάμεσα στα προγράμματα οδήγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai και Genesis δεν ποντάρουν μόνο στα SUV
Απίστευτη επένδυση της Hyundai Motor για τα ηλεκτρικά
Ποια η θέση της Hyundai για τα e-fuels;

Advertisement