Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai και Genesis δεν ποντάρουν μόνο στα SUV

Ελλάδα 1:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai και Genesis δεν ποντάρουν μόνο στα SUV

ΝΕΑ

Hyundai και Genesis δεν ποντάρουν μόνο στα SUV

ΝΕΑ

Ο αρχισχεδιαστής των Hyundai και Genesis πιστεύει στα sedan για τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ζούμε στην εποχή των SUV και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αφού τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Τα SUV έχουν κερδίσει τη μάχη στις πωλήσεις παγκοσμίως παραγκωνίζοντας παραδοσιακές κατηγορίες όπως τα sedan και τα hatchback.

Όλοι οι κατασκευαστές πλέον ψάχνουν τρόπους να επεκτείνουν την γκάμα τους προς αυτήν την κατεύθυνση, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντισταθούν σε αυτή την κυριαρχία των SUV. Ένας από αυτούς είναι ηHyundai και η Genesis και η Hyundai οι οποίες δεν θα σταματήσουν να σχεδιάζουν όχι μόνο sedan αλλά και μοντέλα άλλων κατηγοριών τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ο Luc Donckerwolke, ο επικεφαλής του τμήματος design των Hyundai και Genesis ξεκαθάρισε ότι ο όμιλος θα συνεχίσει να επενδύει στις υπόλοιπες κατηγορίες και ιδιαίτερα στα sedan. Μάλιστα ανέφερε πως πολλοί κατασκευαστές θα το μετανιώσουν που έχουν γυρίσει την πλάτη τους σε αυτήν την κατηγορία.

Από την άλλη όμως αυτό θα είναι καλό για την εταιρεία καθώς θα υπάρχει μικρός ανταγωνισμός στα sedan και θα πάρει όλο το μερίδιο των πωλήσεων.

Advertisement

Ο Donckerwolke δεν θέλει να υπάρχει μόνο η κουλτούρα των SUV στους δρόμους αναφέροντας όταν κάποιοι σχεδιαστές δεν έχουν κάνει τίποτε άλλο στην καριέρα τους εκτός από SUV.

Η Hyundai και η Genesis  λοιπόν θα συνεχίσουν να σχεδιάζουν sedan, ωστόσο, δεν θα σταματήσουν να επεκτείνουν την γκάμα των SUV του. Μάλιστα η Genesis ετοιμάζει ένα νέο SUV το οποίο αναμένεται να χτυπήσει την G-Class της Mercedes!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Genesis ετοιμάζει το GV80 Coupe
Genesis GV60: Το πρώτο με αναγνώριση προσώπου
Ντεμπούτο στο LA για το Genesis X Convertible Concept