Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της hard core Ferrari 812 Speciale

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της hard core Ferrari 812 Speciale

ΝΕΑ

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της hard core Ferrari 812 Speciale

ΝΕΑ

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει μια πρώτη γεύση της σκληροπυρηνικής Ferrari 812 Speciale λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν ως αγωγοί για την διαρροή κατασκοπευτικών φωτογραφιών νέων μοντέλων και αυτό ακριβώς συνέβη με στο Instagram όπου στο λογαριασμό Rosso812 ανέβηκε μια φωτογραφία που πιθανολογείται πως ανήκει στην νέα ειδική έκδοση της Ferrari 812.

Η φωτογραφία δείχνει ουσιαστικά ένα screenshot υπολογιστή στο οποίο φαίνεται από ψηλά το εμπρός μέρος ενός αυτοκινήτου με μια ρίγα κατά μήκος του αμαξώματος και με μια μεγάλη εισαγωγή αέρα επάνω στο καπό. Επιπλέον σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την απλή 812 φαίνεται πως υπάρχουν και στο πίσω μέρος της οροφής του αυτοκινήτου. Το ύφος αυτών των λεπτομερειών αφήνει σαφείς υπόνοιες πως πρόκειται για την ειδική έκδοση Speciale της 812, η οποία μάλιστα είχε ανακοινωθεί τον περασμένο μήνα από τον επικεφαλής marketing της Ferrari, Enrico Galliera.

ferrari 812 speciale

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο το ρεπορτάζ που έχει γίνει σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρει πως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το όνομα που θα έχει το αυτοκίνητο παραγωγής καθώς τόσο η ονομασία Speciale όσο και η GTO φαίνεται πως έχουν αντίστοιχες πιθανότητες υιοθέτησης. Από εκεί και πέρα οι επεμβάσεις που φαίνεται πως έχουν γίνει κάνουν σαφείς τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση της αεροδυναμικής απόδοσης ως μέρος της συνολικής δυναμικής αναβάθμισης. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να υπάρχει και βελτίωση της απόδοσης του V12 κινητήρα ο οποίος πιθανότατα είναι ο τελευταίος ατμοσφαιρικός κινητήρας V12 της Ferrari. Σύμφωνα με τον Galliera η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.

ferrari 812 speciale

Διαβάστε επίσης
Συνεχίζονται οι δοκιμές για τη Ferrari Purosangue
Έρχεται η μικρή Ferrari Dino
Φουλ επίθεση της Ferrari στους αγώνες αντοχής με νέο Hypercar