Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην πυρά ένα Tesla Model X

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην πυρά ένα Tesla Model X

ΝΕΑ

Στην πυρά ένα Tesla Model X

ΝΕΑ

Για άγνωστους προς το παρόν λόγους, ένα Tesla Model X άρπαξε φωτιά, καταστρέφοντάς το σχεδόν ολοκληρωτικά.

Advertisement
Advertisement

Τα πράγματα δεν πάνε και ιδιαίτερα καλά τον τελευταίο καιρό για την Tesla, με την εταιρεία του Elon Musk να δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, όπως την προβληματική λειτουργία του Autopilot ή την καθυστέρηση στην κατασκευή μπαταριών.

Σε αυτά έρχεται τώρα να προστεθεί και η ολική καταστροφή ενός Model X μέσα στις κύριες εγκαταστάσεις της επίσημης εισαγωγικής εταιρείας του Λουξεμβούργου. Όπως ανακοίνωσαν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία RTL και Luxembourg Wort που βρέθηκαν στο σημείο του περιστατικού η φωτιά ξεκίνησε νωρίς το πρωί της 28ης Αυγούστου σε ένα  σταθμευμένο πίσω από το χώρο του συνεργείου όχημα, χωρίς να ονομάζουν τι μάρκα και το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Παρά τις πιέσεις, κανένας από τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών συνεργείων δεν ανέφερε κάτι παραπάνω ενώ η λύση του προβλήματος βρέθηκε μόνο μετά από μία πιο ενδελεχή ανάλυση των εικόνων, ιδίως του πίσω μέρους, όπου έδειχναν ότι πρόκειται για ένα Model X.

ια να μειώσουν τον χρόνο πυρόσβεσης της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν το φλεγόμενο ηλεκτρικό όχημα μέσα σε ένα κοντέινερ από νερό, ενώ κατά πάσα πιθανότητα η αιτία της φωτιάς εντοπίζεται στην μπαταρία. Ενώ το RTL ανέφερε ότι τα αίτια είναι ακόμη υπό διερεύνηση, το Luxembourg Wort έκανε μία ειδική αναφορά εξηγώντας τι είναι η υπερθέρμανση μπαταρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καραμπόλα με πρωταγωνιστές Tesla Model 3 και περιπολικό
H Tesla κατασκευάζει ανθρωποειδές ρομπότ (+video)
Έντονη η ανησυχία για το Autopilot της Tesla

Advertisement