Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota RAV4 (+τιμές)

Ελλάδα 16:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota RAV4 (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota RAV4 (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το μεσαίο SUV της Toyota έρχεται στην Ελλάδα με φρέσκο αέρα, αλλά και εξωστρεφή χαρακτήρα, στην έκδοση Adventure.

Advertisement
Advertisement

Ελαφρώς ανανεωμένο έφτασε στην ελληνική αγορά το Toyota RAV4, το οποίο αποκτά ακόμα πιο σύγχρονο χαρακτήρα.

Εξωτερικά, το μεσαίο SUV της ιαπωνικής εταιρείας φέρει ανασχεδιασμένους LED προβολείς, LED φώτα ομίχλης και νέες ζάντες αλουμινίου 10 ακτινών σε ασημί και μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα.

Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις εστιάζουν στην περαιτέρω διευκόλυνση των επιβατών, με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα για τους μπροστινούς επιβάτες, φωτιζόμενους διακόπτες παραθύρων και νέες θύρες USB-C.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τις ανωτέρω αλλαγές, το RAV4 προσφέρεται και στην ολοκαίνουρια έκδοση εξοπλισμού “Adventure” η οποία προσδίδει στο SUV ακόμα πιο εξωστρεφή διάθεση.

Στο μπροστινό μέρος εδρεύει μια στιλιστικά αναβαθμισμένη μαύρη μάσκα που ενσωματώνει το λογότυπο της εταιρείας, αλλά και φώτα ομίχλης με μαύρο περίγραμμα. Παράλληλα, έχουν προστεθεί ζάντες αλουμινίου 19” σε ματ σκούρο γκρι φινίρισμα, ενώ προσφέρεται και η μοναδική διχρωμία στο χρώμα Urban Khaki για το αμάξωμα και Dynamic Grey για την οροφή, τις μπροστινές κολώνες και την διακριτική πίσω αεροτομή.

Advertisement

Στην καμπίνα υπάρχουν ξεχωριστές επενδύσεις για τα καθίσματα, σε μαύρο συνθετικό δέρμα και πορτοκαλί διακοσμητικές ραφές.

Advertisement

Το RAV4 Adventure ενσωματώνει το τέταρτης γενιάς υβριδικό σύστημα της Toyota, με την τετρακίνηση να είναι στάνταρ. Ειδικότερα, το κινητήριο σύνολο απαρτίζεται από δύο ηλεκτροκινητήρες και ένα μοτέρ βενζίνης 2,5 λίτρων. Συνδυαστικά αποδίδονται 222 PS, με το μοντέλο να έχει τη δυνατότητα ρυμούλκησης φορτίων βάρους έως 1.650 kg.

Η τιμή εκκίνησης τους ανανεωμένου RAV4 είναι στα 26.370 ευρώ και αφορά την έκδοση με τον 2λιτρο βενζινοκινητήρα των 175 ίππων. Συμπεριλαμβάνονται και οι εκπτώσεις, στο πλαίσιο σχετικού προωθητικού προγράμματος.

Αναλυτικά οι τιμές:
RAV4 2,0 175 PS Active Μηχανικό 6 σχέσεων: 26.370 ευρώ
RAV4 2,0 175 PS Active Αυτόματο CVT: 28.460 ευρώ
RAV4 2,5 218 PS Hybrid Αυτόματο CVT: 32.570 ευρώ
RAV4 Adventure 2,5 222 PS CVT 4X4: 45.050 ευρώ
RAV4 Plug-in hybrid 306 PS: 50.950 ευρώ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota Yaris Cross 1.5
Δοκιμή: Toyota Mirai Mk2
Συγκριτικό: Hyundai i30 1.0T 48V Hybrid 7-DCT vs Toyota Corolla Hybrid