Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Έκθεση του Ντιτρόιτ η νέα Ford Mustang

Ελλάδα 4:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Έκθεση του Ντιτρόιτ η νέα Ford Mustang

ΝΕΑ

Στην Έκθεση του Ντιτρόιτ η νέα Ford Mustang

ΝΕΑ

Η Ford θα παρουσιάσει νωρίτερα την καινούργια Mustang απ’ ό,τι είχε προγραμματίσει αρχικά.

Advertisement
Advertisement

Η έβδομη γενιά της Ford Mustang αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό αλλά και από τους ανταγωνιστές τού μοντέλου, καθώς θα σημάνει και τον εξηλεκτρισμό της, μεταξύ άλλων.

Αρχικά, η Ford είχε ανακοινώσει ότι η καινούργια Mustang θα παρουσιαζόταν τον προσεχή Απρίλιο αλλά αυτό πιθανότατα θα επισπευσθεί κατά περίπου ένα οκτάμηνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 14-25 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Τα στελέχη της Ford δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την είδηση, αποφεύγοντας να πουν οτιδήποτε σχετικά. Οι πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα αναφέρουν ότι το αμάξωμα της νέας Mustang θα έχει πιο έντονη σχεδίαση σε σχέση με την υπάρχουσα. Στο εσωτερικό της, θα υπάρχουν υλικά καλύτερης ποιότητας και έγχρωμες οθόνες στο ταμπλό, δίνοντάς της μια πιο σύγχρονη εικόνα.

Αναφορικά με τους κινητήρες, ως τώρα γνωρίζουμε ότι θα διατίθεται με τον δίλιτρο, τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο που θα αποδίδει 324 ίππους, όπως και με τον 2,3 EcoBoost που θα αποδίδει 335 ίππους.

Advertisement

Από τη Ford έχουν επιβεβαιώσει ότι προβλέπεται να υπάρξει και μία έκδοση με κινητήρα υβριδικής διάταξης ο οποίος θα έχει μέγιστη ισχύ παραπλήσια με αυτή του V8 πεντάλιτρου κινητήρα (σημ.: αυτός αποδίδει 450 ίππους στην «απλή» και 460 ίππους στην «Mach 1» εκδοχή) και καλύτερη ροπή από τις χαμηλές σ.α.λ., συγκριτικά.

Εάν, τελικά, η καινούργια Mustang παρουσιαστεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα πρώτα ηλεκτρικά Ford e Transit ήρθαν στην Ελλάδα (+video)
Μια γρήγορη περιήγηση του νέου Ford Fiesta (+video)
Θα νοίκιαζες μια Mustang Shelby με 912 ίππους; (+video)