Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Mustang 7-Eleven: Η πιο αμερικανική Mustang

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Mustang 7-Eleven: Η πιο αμερικανική Mustang

ΝΕΑ

Ford Mustang 7-Eleven: Η πιο αμερικανική Mustang

ΝΕΑ

Όποιος ζει σε πόλεις όπως το Βερολίνο ή η Κολωνία γνωρίζει την αρχή του «Spati». Εκεί, υπάρχουν μικρά 24ωρα σούπερ μάρκετ, τα οποία επισκέπτονται συχνά ξενύχτηδες για να πάρουν ποτά ή σνακ.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο 7-11 δημιουργήθηκε από την αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ 7-Eleven και έχει αρκετά περίεργα χαρακτηριστικά.

 

Η αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ φαίνεται ότι γνωρίζει καλά τους πελάτες της και τους έβαλε να ψηφίσουν τις σχεδιαστικές τους προτάσεις για ένα ειδικό μοντέλο Ford Mustang, το οποίο τους προσφέρει μετά από κλήρωση.

Advertisement
Advertisement

Για να… φτιάξει το αυτοκίνητο, η 7-Eleven, συνεργάστηκε με την Galpin Auto Sports (γνωστή από την τηλεοπτική εκπομπή «Pimp my Ride»).

Εκεί, έβαψαν πράσινες τις ζάντες του Mustang και με μεμβράνη έντυσαν το αυτοκίνητο στα χρώματα του σούπερ μάρκετ (πορτοκαλί, πράσινο και κόκκινο), ενώ  και τα καθίσματα έχουν τα ίδια χρώματα στο εσωτερικό τους.

Advertisement

Οι λεπτομέρειες δεν σταματούν εδώ. Για παράδειγμα, ο επιλογέας ταχυτήτων έχει την μορφή slurpee. Αυτό είναι ένα δημοφιλές ποτό που διατίθεται στα 7-Eleven και επειδή αυτό το αναψυκτικό είναι το best seller τους, η ποτηροθήκη έχει μεγαλώσει για να χωράει το μεγάλο ποτήρι Slurpee.

Advertisement

Όμως ένας άνθρωπος δεν ζει μόνο με αναψυκτικά. Για το λόγο αυτό, υπάρχει μια θήκη, που είναι σχεδιασμένη με ακρίβεια για να χωρά ένα μεγάλο κομμάτι πίτσα. Επιπλέον Για να μην μυρίζει συνέχεια πίτσα το αυτοκίνητο, το 7-Eleven εξοπλίζει τη Mustang με ένα έναν ειδικά σχεδιασμένο αρωματικό εσωτερικού χώρου με άρωμα καφέ.

Τέλος ο κόκκινος φωτισμός, κάτω από το αμάξωμα, που βασίζεται στην αυθεντική φωτεινή επιγραφή του σούπερ μάρκετ, θα σας εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα νοίκιαζες μια Mustang Shelby με 912 ίππους; (+video)
Η κλασική Mustang γίνεται ηλεκτρική και είναι σούπερ (+video)
Πόσο πλήρωσε η Ford Αυστραλίας τα λάθη σε ένα προσπέκτους;