Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σταρ του Χόλυγουντ τα κάνει μαντάρα στο παρκάρισμα (+video)

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σταρ του Χόλυγουντ τα κάνει μαντάρα στο παρκάρισμα (+video)

ΝΕΑ

Σταρ του Χόλυγουντ τα κάνει μαντάρα στο παρκάρισμα (+video)

ΝΕΑ

Συνήθως οι μεγάλοι σταρ του Χόλυγουντ έχουν τους σοφέρ να τους μετακινούν. Όταν αναλάβουν οι ίδιοι το τιμόνι, τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Advertisement
Advertisement

Το παρκάρισμα είναι μία αγχωτική διαδικασία για πολλούς. Ιδίως για εκείνους που είναι ευκαιριακοί οδηγοί και καλούνται μία φορά στο τόσο να παρκάρουν το όχημά τους.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι συνήθως οι μεγάλοι σταρ του θεάματος, οι οποίοι συνήθως μετακινούνται με τους οδηγούς τους και δεν έχουν να ανησυχούν για τόσο “ταπεινά” πράγματα.

Όμως αν χρειαστεί να μετακινηθούν μόνοι τους αρχίζουν τα προβλήματα. Και όπως βλέπουμε, ένας από αυτούς έχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης για το τι πρέπει να κάνει.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε για τον Ben Affleck, τον οποίο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να μην το “έχει” καθόλου με το παρκάρισμα σε κάποιον δρόμο του Χόλυγουντ.

Ο ηθοποιός που έπαιξε μεταξύ άλλων των Batman (και παραμένει στην επικαιρότητα ως επανακάμψας σύζυγος της Lopez), προσπαθεί μάλλον μάταια να χωρέσει την μαύρη Mercedes EQS σε έναν χώρο που προφανώς δεν είναι αρκετός για το αυτοκίνητο.

Αντί να τα παρατήσει, προσπαθεί όπως βλέπουμε να βάλει την μεγάλη Mercedes ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία μάλιστα σπρώχνει είτε εμπρός είτε πίσω για να μπορέσει τελικά να ξεφύγει από την “παγίδα” στην οποία είχε μπει.

Advertisement

Το θέαμα είναι μάλλον παράξενο για έναν νηφάλιο οδηγό ο οποίος μάλιστα έχει και μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα όντας και συλλέκτης. Η εμφανής ανικανότητά του όμως να αντιληφθεί τι γίνεται και τι πρέπει να κάνει είναι εντυπωσιακή όπως θα δείτε στα video που ακολουθούν.


Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσες… ώρες χρειάζεται το παρκάρισμα ενός Citroen Ami; (+video)
Παρκάρισμα για βραβείο…
Δοκιμή: Mercedes EQS 580 4Matic