Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπέσιαλ έκδοση Α91-CF για την Toyota Supra

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπέσιαλ έκδοση Α91-CF για την Toyota Supra

ΝΕΑ

Σπέσιαλ έκδοση Α91-CF για την Toyota Supra

ΝΕΑ

Στις αρχές του επόμενου έτους, η Toyota δρομολογεί για παρουσίαση στις ΗΠΑ ειδική έκδοση της GR Supra περιορισμένης παραγωγής, με πολλά μέρη από ανθρακόνημα και υψηλότερη τιμή αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota στις ΗΠΑ, αναδιαμορφώνει τώρα την εμφάνιση της GR Supra για το 2022 σε μια ειδική έκδοση που θα παραχθεί σε 600 μονάδες.

Η έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες από το φθινόπωρο για παραγγελίες, με τις παραδόσεις στους πελάτες να είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν μέσα στο 2022. Φυσικά και είναι η πιο ιδιαίτερη ειδική έκδοση από την Toyota στις ΗΠΑ έως σήμερα. Για να μην αναρωτιέστε, τα γράμματα “CF” που συνοδεύουν τον κωδικό στην ονομασία του μοντέλου, σημαίνουν “Carbon Fiber” και ενημερώνουν για την ύπαρξη πολλών επιμέρους τμημάτων από ανθρακόνημα στην κατασκευή αυτής της ειδικής έκδοσης. Σύμφωνα μάλιστα με την Toyota, τα μέρη από ανθρακόνημα στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι μόνο για την αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου αλλά παίζουν ρόλο και στη συνολική αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο spliter κάτω από την μπροστινή ποδιά με διαμόρφωση που το κάνει να ξεχωρίζει στις πλευρές, δίνει το στίγμα της διαφορετικής αισθητικής προσέγγισης. Τα πλευρικά πρόσθετα στα μαρσπιέ, αναβαθμίζουν το στυλ, ενώ στο πίσω μέρος διακρίνεται μια πίσω ποδιά με ανάλογη αισθητική. Στην πόρτα του χώρου των αποσκευών, την προσοχή τραβάει η αεροτομή από ανθρακόνημα που δίνει μεγαλύτερο ύψος από το συνηθισμένο και κάνει το αυτοκίνητο να μοιάζει πιο «μακρύ». Η Toyota GR Supra A91-CF Edition, η οποία επί του παρόντος δεν έχει ακόμα τιμή για την παραγγελία της, διαθέτει ματ μαύρους τροχούς 19 ιντσών και ειδικό φινίρισμα βαφής σε ματ γκρι ως επιπλέον αισθητικά χαρακτηριστικά. Οι αποχρώσεις Absolute Zero White και Nitro Yellow διατίθενται ως εναλλακτικές επιλογές χρώματος για το αμάξωμα. Στο εσωτερικό, το μοτίβο με τη διχρωμία κόκκινου- μαύρου, παραμένει με το δέρμα να συνδυάζεται με την alcantara για τις επιφάνειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησε η παραγωγή του Toyota Yaris Cross. Πότε θα είναι Ελλάδα;
Toyota Hilux: Κατακτητής (video)
Η εκρηκτική Toyota GR Supra των 1.000 ίππων

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement