Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sold out σε 24 ώρες το νέο Toyota GR Yaris (+video)

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Sold out σε 24 ώρες το νέο Toyota GR Yaris (+video)

ΝΕΑ

Sold out σε 24 ώρες το νέο Toyota GR Yaris (+video)

ΝΕΑ

H δημοφιλία του σκληροπυρηνικού Toyota GR Yaris πιστοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Το άνοιγμα των παραγγελιών για το ιαπωνικό «καυτό» σούπερ μίνι μοντέλο της Toyota στην αγορά του Μεξικού ήταν κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο όχι μόνο για τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.

Και αυτό γιατί η διάθεση των 300 συνολικά GR Yaris τελείωσε μέσα σε έναν εκπληκτικά σύντομο χρονικό διάστημα, που διήρκησε λιγότερο από 24 ώρες. Το παραπάνω γεγονός σαφώς ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό την ηγεσία της εταιρείας και τον τοπικό αντιπρόσωπο, ενώ ανοίγει νέους δρόμους ως προς την εισαγωγή του στην αμερικάνικη αγορά. Να αναφέρουμε ότι το ποσό της προκαταβολής για τους τυχερούς ενδιαφερόμενους Μεξικάνους αγοραστές του GR Yaris ήταν 850 ευρώ, ενώ η τιμή του ανέρχεται στις 30.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Εξελιγμένο από την GAZOO Racing και εμπνευσμένο από το αγωνιστικό μοντέλο του WRC, το GR Yaris είναι ένα πραγματικός πύραυλος «τσέπης», έχοντας στη φαρέτρα του το ισχυρότερο τρικύλινδρο μοτέρ παραγωγής 1,6 lt, το οποίο αποδίδει 261 PS και 360 Nm ροπής. Ανάλογες είναι και οι επιδόσεις του, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε μόλις 5,5 sec και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 230 km/h.

O κινητήρας συνδυάζεται με ένα «παραδοσιακό» μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα επιλογής τριών προγραμμάτων οδήγησης (Normal, Sport και Track), τα οποία μεταβάλλουν την κατανομή ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα συλλεκτική Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition
Toyota GR 86: Και shooting brake έχω…
«Δημοψήφισμα» για να πάει το Toyota Yaris των 261 ίππων στις Η.Π.Α.!

Advertisement