Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θρασύτατη μπηχτή Musk στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θρασύτατη μπηχτή Musk στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

ΝΕΑ

Θρασύτατη μπηχτή Musk στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

ΝΕΑ

Ο Musk ζητά την απόσυρση των γηρασμένων πολιτικών – Ο κος Tesla θεωρεί ότι οι απόψεις τους είναι ξεπερασμένες και δεν πρέπει να διεκδικούν πολιτικά αξιώματα.

Advertisement
Advertisement

 

Με μία δήλωση -που κάποιοι θα βρουν ευκαιρία να… δούν πόλλα πίσω από τις λέξεις- ο ιδρυτής της Tesla ζητά δημόσια την … απόσυρση των ανθρώπων με ηλικίες άνω των 70 ετών από τα πολιτικά αξιώματα καθώς “οι απόψεις τους είναι ξεπερασμένες”, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα  ο Elon Musk σε ανάρτησή του στα social media επισήμανε ότι: «Ας βάλουμε ένα ηλικιακό όριο μετά το οποίο αποκλείεται η διεκδίκηση αιρετών πολιτικών αξιωμάτων, ίσως λίγο κάτω από τα 70 έτη…».

Μπορεί ο ίδιος να μην ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο η ανάρτησή του «φωτογραφίζει» τόσο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden όπως επίσης και τον προκάτοχό του Donald Trump.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ο Elon Musk είχε λογοφέρει με τον γερουσιαστή Bernie Sanders, ο οποίος έχει ξεπεράσει τα 80.

Advertisement

Ο Bernie Sanders είχε αναρτήσει στα social media ότι οι κροίσοι όπως ο Elon Musk «να πληρώσουν το δικαιολογημένο μερίδιό τους» και ο Elon Musk απάντησε: «Θα πρέπει να θυμάμαι ότι είσαι ζωντανός»….

Ο Musk απάντησε επιπρόσθετα με ένα χαμογελαστό emoji στο αστείο ενός χρήση για την ηλικία του Sanders και προσφέρθηκε να πουλήσει περισσότερες από τις μετοχές του στην Tesla.

Advertisement

Επίσης ο ιδρυτής της Tesla απάντησε στην κριτική του Sanders για τον μεγάλο του πλούτο, λέγοντας ότι θα χρησιμοποιούσε τα χρήματά του για να βοηθήσει την ανθρωπότητα. Οι γηραιοί πολιτικοί αποτελούν αντικείμενο συζήτησης εδώ και χρόνια. Αν και οι ΗΠΑ ορίζουν ένα ελάχιστο όριο ηλικίας 35 ετών για τους προέδρους, δεν υπάρχει ανώτερο όριο ηλικίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Elon Musk: Αστρονομική η αξία των μετοχών που έχει πουλήσει
Πόσα λεφτά έχασε ο Elon Musk μέσα σε μία μέρα;
Γιατί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ «κυνηγά» τον Elon Musk

Advertisement