Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι δοκιμές για τη Ferrari Purosangue

Ελλάδα 22:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζονται οι δοκιμές για τη Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι δοκιμές για τη Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Μέσα στο 2022 αναμένεται το επίσημο ντεμπούτο του πρώτου SUV από τη Ferrari, της Purosangue με την οποία η Ιταλική μάρκα θα κάνει είσοδο στην δημοφιλή κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο SUV της Ferrari βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση δοκιμών και όπως φαίνεται από όσα έχουμε δει ως τώρα, για ην εξέλιξη έχει χρησιμοποιηθεί το αμάξωμα της Maserati Levante.

Με ελαφρώς μεγαλύτερο μπροστινό, χαμηλότερα τοποθετημένη μάσκα και μεγαλύτερη κλίση στα A Pillars, το πρωτότυπο για τις δοκιμές είναι αρκετά πιο χαμηλό σε σχέση με την έκδοση παραγωγής της Maserati Levante. Πιστεύεται ακράδαντα ότι το Purosangue θα ενεργήσει ως έμμεσος διάδοχος του GTC4Lusso, το οποίο είχε διακοπεί από την παραγωγή της Ferrari μόλις πέρυσι. Η ισχύς μπορεί να παρέχεται από τον ίδιο V8 3,9 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή, που φέρεται να έχει αναβαθμιστεί ώστε η απόδοσή του να ξεκινάει από τα 650 άλογα περίπου.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, δεδομένου ότι θα παραμείνει προς πώληση έως το τέλος της δεκαετίας, μια ηλεκτρική παραλλαγή αναμένεται να είναι σε επίπεδο εξέλιξης ταυτόχρονα με την «τυπική» V8 έκδοση. Όλα δείχνουν πως για την έκδοση αυτή, το υβριδικό σύνολο θα βασίζεται σε ένα ηλεκτρικό κινητήρα που θα συνεργάζεται με ένα 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο σε διάταξη V. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα έχει δυνατότητα φόρτισης σε πρίζα ή θα μπορεί να φορτίζει με τη χρήση του βενζινοκινητήρα προκειμένου να έχει ενέργεια στις μπαταρίες του.

Advertisement

Πηγή: Carscoops

Διαβάστε ακόμα:
To Πρώτο SUV της Ferrari δοκιμάζεται εντατικά στη Σουηδία
Έρχεται η μικρή Ferrari Dino
H αστυνομία κατέστρεψε τη Ferrari του playboy

Advertisement