Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H αστυνομία κατέστρεψε τη Ferrari του Playboy

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H αστυνομία κατέστρεψε τη Ferrari του Playboy

ΝΕΑ

H αστυνομία κατέστρεψε τη Ferrari του Playboy

ΝΕΑ

Όντας καταδικασμένος για διάπραξη απάτης, ο 35χρονος έχει διαφύγει στο Ντουμπάι και απολαμβάνει μια πλουσιοπάροχη ζωή ποζάροντας με καλλονές και τον Floyd Mayweather.

Advertisement
Advertisement

Μήνυση κατά της αστυνομίας υπέβαλε ένας 35χρονος άντρας από την Αγγλία, μετά την πολτοποίηση της κατασχεθείσας Ferrari 458 Spider που διατηρούσε υπό την κατοχή του.

Ο λόγος για τον Zahid Khan από το Birmingham, ο οποίος λίγο πριν καταδικασθεί για σύσταση συνομωσίας και διάπραξη απάτης, είχε διαφύγει στο Ντουμπάι αρνούμενος να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο άντρας ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, αυτή τη στιγμή ζει στο Ντουμπάι, απολαμβάνοντας μια άστατη και πολυέξοδη ζωή, τριγυρνώντας με γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, αλλά και με τον μύθο της πυγμαχίας Floyd Mayweather.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Μέσο Birmingham Live, ο Khan τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας τον Απρίλιο του 2017. Ειδικότερα, πάρκαρε τη Ferrari του πάνω σε ένα πεζοδρόμιο κοντά σε τοπικό Δικαστήριο.

Η παράνομη στάθμευση του supercar δεν πέρασε απαρατήρητη από τους άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσχεση του αυτοκινήτου.

Advertisement

Η αστυνομία μάλιστα έκρινε πως το όχημα δεν είχε έγκυρη ασφαλιστική κάλυψη, και πως επρόκειτο για όχημα Β’ διαλογής, γεγονός που σημαίνει πως δεν μπορούσε να κινείται στο οδικό δίκτυο.

Το σοκ, όμως, για τον 35χρονο Playboy… ήρθε όταν το όχημά του καταστράφηκε, με τη στιγμή της πολτοποίησής του να καταγράφεται στην κάμερα.

Advertisement

Αγανακτισμένος για την καταστροφή της Ferrari του, ο Zahid Khan δεν δίστασε να υποβάλει μήνυση κατά της αστυνομίας του West Midlands.

«Έχω ήδη εκκινήσει της νομικές διαδικασίες κατά της αστυνομίας του West Midlands για τις παράνομες ενέργειες των ανθρώπων της, που αφορούν τη Ferrari μου», ανέφερε ο άντρας μιλώντας στη DailyMail από το Ντουμπάι, όπου και διαμένει.

Advertisement

«Η αστυνομία δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει ένα όχημα τεράστιας αξίας, προκειμένου να καλύψει τα ψέματά της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Zahid Khan, ο οποίος είχε προτείνει είτε τη δημοπράτηση του οχήματος είτε την πώληση των μηχανικών του μερών.

Διαβάστε επίσης:
Το πρώτο SUV της Ferrari δοκιμάζεται εντατικά στη Σουηδία
Έρχεται νέα plug-in υβριδική Ferrari με 700 ίππους
H Ferrari ανακοίνωσε… ημερομηνίες αποκαλυπτηρίων!