Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο SUV της Ferrari δοκιμάζεται εντατικά στη Σουηδία

Ελλάδα 22:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο SUV της Ferrari δοκιμάζεται εντατικά στη Σουηδία

ΝΕΑ

Το πρώτο SUV της Ferrari δοκιμάζεται εντατικά στη Σουηδία

ΝΕΑ

Με βάση μια ανάρτηση στο Instagram από τον Stephan Barral, διακρίνουμε το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari, την Purosangue, να δοκιμάζεται στους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο SUV της Ferrari έχει πολλά να αποδείξει στους πιστούς και απαιτητικούς αγοραστές των SUV που επιλέγουν ανάλογα μοντέλα από τις premium μάρκες. Αυτό το σημαντικό όχημα θα είναι η πιο πρακτική Ferrari που κατασκευάστηκε ποτέ και θα προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τη Ferrari τους κάθε μέρα σε βροχή χιόνι ή λιακάδα.

Η Purosangue περιηγείται σε χιονισμένους δρόμους στη Σουηδία κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Αυτή η δέσμευση για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες καθιστά την Purosangue μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σύγχρονες Ferrari που μπορούν να κινηθούν κάτω από όλες τις συνθήκες.

Τις προάλλες θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τη Ferrari 488 Pista προκειμένου να κάνουμε τα απαραίτητα ψώνια, ωστόσο συνειδητοποιήσαμε πως και κάτι τόσο απλό δεν μπορείς να το κάνεις με μια τέτοια Ferrari. Ευτυχώς η εταιρία προετοιμάζει τη λύση για πελάτες σαν και εμάς. Σύντομα η Purosange θα δώσει άλλο νόημα στις μετακινήσεις σας.

Advertisement
Advertisement

Το ιταλικό SUV θα τροφοδοτείται είτε από έναν V12 είτε από έναν κινητήρα V8 ανάλογα με το τι θα αποφασίσει η φίρμα να πληρώσει για την εξέλιξη των μελλοντικών hypercars και supercars χαμηλού όγκου. Αυτή η προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Ferrari πάντως είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της μάρκας και την προσέλκυση περισσότερων πελατών.

Είστε έτοιμοι για ένα SUV Ferrari; Λοιπόν, ανεξάρτητα από την απάντησή σας, η Purosangue έρχεται και σύντομα ο κόσμος θα είναι γεμάτος με κόκκινα SUV που θα χρηματοδοτήσουν την F1 της Ferrari Team που σίγουρα χρειάζεται ώθηση, οπότε σκεφτείτε μια δωρεά-ένεση στη Ferrari ώστε τελικά να νικήσουν επιτέλους τη Mercedes.

Advertisement


Διαβάστε επίσης:
Στους δρόμους του Μαρανέλο η πρωτότυπη Ferrari Purosangue (video)
Πονοκέφαλος η διαδικασία εξέλιξης της Ferrari Purosangue
Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

 

Advertisement