Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SERES: Ερχονται Ελλάδα

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

SERES: Ερχονται Ελλάδα

ΝΕΑ

SERES: Ερχονται Ελλάδα

ΝΕΑ

Δύο μοντέλα της κατηγορίας SUV με εκδόσεις ακόμα και με 576 ίππους θα έρθουν στην Ελλάδα πολύ σύντομα και θα βάλουν σε σκέψη όσους θέλουν να αποκτήσουν νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο…

Advertisement
Advertisement

Το όνομα SERES παραπέμπει στις… Σέρρες, μία φιλόξενη πόλη της Μακεδονίας όπου στο χώρο του αυτοκινήτου την γνωρίζουν όλοι για το υψηλού επιπέδου αυτοκινητοδρόμιο που διαθέτει. Η αλήθεια είναι πως το όνομα με ένα «S» δεν έχει σχέση με τις… Σέρρες αλλά αφορά σε μία νέα αυτοκινητοβιομηχανία η οποία σύντομα θα διαθέτει τα αυτοκίνητά της στην ελληνική αγορά.

Η εν λόγω κινέζικη εταιρεία κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στην γκάμα της συναντούμε το SERES 3 και SERES 5. Και τα δύο ανήκουν στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου με το πρώτο να έχει μήκος σχεδόν 4,4 μέτρα και το δεύτερα 4.7 μέτρα.

Το SERES 3 θα είναι ένα προσιτό μοντέλο με την αυτονομία του να αγγίζει τα 300 χιλιόμετρα και τις επιδόσεις να μεταφράζονται σε 8,9 δευτερόλεπτα για το 0-100 και τελική τα 160χλμ./ώρα. Το μεγαλύτερο αδερφάκι του θα είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις ενώ ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει σε εκδόσεις 4×2 και 4×4.

Advertisement
Advertisement

Έκδοση με 576 ίππους

Αίσθηση θα προκαλεί η κορυφαία έκδοση του SERES 5 η οποία θα είναι τετρακίνητη, θα αποδίδει 576 άλογα και 940Nm ροπή ενώ στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 θα επιτυγχάνεται σε 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα θα ξεπερνά τα 200 χλμ./ωρα.

Η συγκεκριμένη μάλιστα θα εφοδιάζεται με μπαταρίες χωρητικότητας 90kWh, γεγονός που σημαίνει ότι η αυτονομία του θα φτάνει, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, τα 530 χιλιόμετρα.

Advertisement

Στην Ελλάδα

Advertisement

Τα μοντέλα της εταιρείας SERES αναμένονται πολύ σύντομα να έρθουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto θα βρίσκονται στη χώρα μας εντός του Δεκεμβίου με τα πρώτα οχήματα να κυκλοφορούν στους δρόμους απο Ιανουάριο.

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως μετατρέπεις μια κλασική Ford Mustang σε… ηλεκτρικό δαίμονα!
Πως θα είναι το επόμενο Toyota GR Yaris
Πού θα βρείτε το νέο κατάστημα της Mazda;