Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SEAT Arona Facelift: Έρχεται σύντομα

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SEAT Arona Facelift: Έρχεται σύντομα

ΝΕΑ

SEAT Arona Facelift: Έρχεται σύντομα

ΝΕΑ

Το πρώτο SUV subcompact της SEAT κυκλοφόρησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ως η πιο sportive εναλλακτική λύση στο Volkswagen T-Cross.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη έκδοση του Arona αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά και τα πρώτα οχήματα με καμουφλάζ αποκαλύπτουν τις διαφορές με το προηγούμενο μοντέλο.

Οι περισσότερες διαφοροποιήσεις θα είναι στο εμπρός μέρος με την γρίλια στο κάτω μέρος να  έχει νέο σχεδιασμό και υπάρχουν αεραγωγοί με διαφορετικό σχήμα στις γωνίες του προφυλακτήρα. Οι προβολείς μάλλον δεν θα έχουν αλλαγές, αν και μπορεί ως την στιγμή της παρουσίασης να υπάρχουν τροποποιήσεις στα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν στοιχεία από το Ateca, το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020, όπως οι ίδιες οβάλ άκρες εξάτμισης.

Αυτές οι οπτικές αλλαγές δεν θα υποστηρίζονται απαραίτητα από καινοτομίες στα μηχανικά μέρη. Το Arona έχει ήδη μια σχετικά μεγάλη γκάμα κινητήρων, προσφέροντας κινητήρες βενζίνης, ντίζελ και φυσικού αερίου. Την γκάμα μπορεί να εμπλουτίσει ένα ήπια υβριδικό μοντέλο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Advertisement
Advertisement

Οι εσωτερικές αλλαγές θα περιοριστούν στο ελάχιστο. Υπάρχουν φήμες ότι το Arona θα μπορούσε να διαθέτει ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment αλλά εκτός από αυτό και τα λίγο καλύτερα υλικά, δεν περιμένουμε πολλά. Σε τελική ανάλυση, το μικρό crossover είναι ήδη αρκετά καλά εξοπλισμένο με προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως διζωνικό κλιματισμό κ.α.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona

Δοκιμή: SΕΑΤ Arona 1.0 TGI CNG

Advertisement

Δοκιμή: SEAT Arona 1.5 TSI EVO FR