Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποιο λιμάνι της Ελλάδας κατέφθασαν δεκάδες Ferrari; +(vid)

Ελλάδα 2:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποιο λιμάνι της Ελλάδας κατέφθασαν δεκάδες Ferrari; +(vid)

ΝΕΑ

Σε ποιο λιμάνι της Ελλάδας κατέφθασαν δεκάδες Ferrari; +(vid)

ΝΕΑ

Δεκάδες ονειρικά μοντέλα κατέφθασαν το πρωί της Πέμπτης από την Ιταλία στην Ελλάδα με το πλοίο της ANEK.

Advertisement
Advertisement

Τα βλέμματα των περαστικών τράβηξαν από νωρίς το πρωί οι δεκάδες Ferrari που έφθασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία. Το Newsauto.gr βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα και δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφίες αλλά και video από την άφιξη των κορυφαίων ιταλικών μοντέλων στην Ελλάδα.

Όπως είχε αποκαλύψει το Newsauto.gr το δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa», που έχει επισκεφτεί τη χώρα μας ουκ ολίγες φορές ήρθε να πραγματοποιήσει μία ακόμη εξόρμηση, αυτή τη φορά στη δυτική Θεσσαλία.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 20-23 Οκτωβρίου και με επίκεντρο το «Mouzaki Palace Hotel & Spa», οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ferrari θα επισκεφτούν για πρώτη φορά το Μουζάκι, την λίμνη Πλαστήρα και την Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φίλοι της Scuderia αλλά και ων σπορ αυτοκινήτων θα μπορούνε να θαυμάσουν από κοντά τα εντυπωσιακά μοντέλα και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Advertisement

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πρώτη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου από τις 16:30 – 19:00, στο πάρκινγκ του Mouzaki Palace Hotel & Spa.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τα Ferrari θα βρεθούν από τις 11:30-14:30 στην πλαζ Πεζούλας στην λίμνη Πλαστήρα ενώ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η «παρέλαση» θα γίνει στην πλατεία Πλαστήρα στην Καρδίτσα.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, μεταξύ άλλων θα κάνουν την εμφάνιση τους τα εξής μοντέλα Ferrari: 348, 355, 360, 430, 458, 458 spider, 812 Superfast, F8 Tributo, F8 Tributo spider, California, 458 Speciale, Portofino, F12, Mondial, 208, 456, 456GT κ.ά.

Δείτε το βίντεο εδώ..

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Καρδίτσα θα γεμίσει Ferrari!
Ferrari SP51: Mία και μοναδική!
Ξεκίνησε η ασύστολη κερδοσκοπία με τη Ferrari Purosangue