Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε η ασύστολη κερδοσκοπία με τη Ferrari Purosangue

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησε η ασύστολη κερδοσκοπία με τη Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Ξεκίνησε η ασύστολη κερδοσκοπία με τη Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Αν και το αυτοκίνητο πρόκειται να βγει σε αρκετούς μήνες από τώρα, υπάρχουν sites στο διαδίκτυο που φαίνεται να την πωλούν. Και μάλιστα με “τρελό” καπέλο.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθεί και τα κόκκαλα του Enzo να τρίζουν από την παρουσία της, όμως ένα είναι γεγονός: Η Ferrari Purosangue είναι η είδηση της χρονιάς.

Με αυτό το αυτοκίνητο η ιταλική μάρκα αναμένεται να καταγράψει σημαντικά κέρδη ενώ ήδη έχει αναγκαστεί να διακόψει τις παραγγελίες οι οποίες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Πολύ δε περισσότερο όταν η πρόθεση των Ιταλών είναι να πωλήσουν πρώτα στους πιστούς πελάτες της Ferrari και μετά σε όλους τους υπόλοιπους.

Advertisement
Advertisement

Αυτή την “τρέλα” για την Purosangue και την ανάγκη να την πάρει κάποιος από τους πρώτους, έρχονται να καλύψουν διάφοροι επιτήδειοι. Οι οποίοι υπόσχονται από σήμερα ότι μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους μία Purosangue σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την παρουσίασή της.

Μία τέτοια ιστοσελίδα με την ονομασία JamesEdition υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της ένα slot παραγωγής για μία Purosangue, το οποίο πουλά ήδη προς 500.000 ευρώ.

Advertisement

Ο πωλητής υποστηρίζει ότι μπορεί να την στείλει σε κάθε μέρος του πλανήτη το δεύτερο μισό του 2023, με ελάχιστα, τα απολύτως απαραίτητα χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Η ίδια εταιρία με έδρα την Ιαπωνία έχει και άλλα hypercars στην λίστα της όπως για παράδειγμα Bugatti Mistral, Mercedes-AMG One, Ford Mustang Shelby GT-500 και άλλα.

Advertisement

Η υπόθεση είναι λίγο “περίεργη” καθώς η Purosangue θα αργήσει να φθάσει στους πελάτες και θα ακολουθηθεί ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από την ώρα της ανάρτησης της αγγελίας θα υπάρχουν δεκάδες πλούσιοι οι οποίοι θα διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει την προκαταβολή για το ενδεχόμενο slot.

Ποιος είπε ότι η Ferrari δεν χρειαζόταν ένα SUV;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
LaFerrari καταστρέφεται σε προστατευτικό κιγκλίδωμα (+video)
Ακόμα και η Ferrari υποκύπτει στα ηλεκτρικά
Μπορεί να άργησε αλλά θα… σαρώσει η Ferrari Purosangue

Advertisement