Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Καρδίτσα θα γεμίσει Ferrari!

Ελλάδα 11:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Καρδίτσα θα γεμίσει Ferrari!

ΝΕΑ

Η Καρδίτσα θα γεμίσει Ferrari!

ΝΕΑ

Ονειρικά αυτοκίνητα από το Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa» θα επισκεφτούν γι’ ακόμα μία φορά την Ελλάδα. Θα παρελάσουν από F8 Tributo, F12 μέχρι και Portofino…

Advertisement
Advertisement

Το θέαμα που προσφέρει μία Ferrari είναι μοναδικό. Η θέα και μόνο μαγνητίζει τα βλέμματα, ο ήχος της μαγεύει και όταν κινείται απλά προκαλεί αναστάτωση. Όλα τα παραπάνω ισχύουν με μία μόνο Ferrari, φανταστείτε τι θα ισχύει όταν ο αριθμός φτάνει σχεδόν τις… 30!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά τόσες θα είναι οι ιταλίδες καλλονές που θα συγκεντρωθούν γι΄ ακόμα μια φορά επί ελληνικού εδάφους. Το δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa», που έχει επισκεφτεί τη χώρα μας ουκ ολίγες φορές ετοιμάζει μία ακόμη εξόρμηση, αυτή τη φορά στη δυτική Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 20-23 Οκτωβρίου και με επίκεντρο το «Mouzaki Palace Hotel & Spa», οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ferrari θα επισκεφτούν για πρώτη φορά το Μουζάκι, την λίμνη Πλαστήρα και την Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φίλοι της Scuderia αλλά και ων σπορ αυτοκινήτων θα μπορούνε να θαυμάσουν από κοντά τα εντυπωσιακά μοντέλα και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Advertisement
Advertisement

Πού θα παρελάσουν τα Ferrari

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πρώτη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου από τις 16:30 – 19:00, στο πάρκινγκ του Mouzaki Palace Hotel & Spa.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τα Ferrari θα βρεθούν από τις 11:30-14:30 στην πλαζ Πεζούλας στην λίμνη Πλαστήρα ενώ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η «παρέλαση» θα γίνει στην πλατεία Πλαστήρα στην Καρδίτσα.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, μεταξύ άλλων θα κάνουν την εμφάνιση τους τα εξής μοντέλα Ferrari: 348, 355, 360, 430, 458, 458 spider, 812 Superfast, F8 Tributo, F8 Tributo spider, California, 458 Speciale, Portofino, F12, Mondial, 208, 456, 456GT κ.ά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η εντυπωσιακή Maserati MC20 επί ελληνικού εδάφους
Η Alpine A110 R βάζει φωτιά στην άσφαλτο
Δημοπρασία για την πρωταθλήτρια Ferrari του 2003 (+video)