Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε εκπληκτικό μπλε χρώμα η Chiron στη Γενεύη

Ελλάδα 10:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε εκπληκτικό μπλε χρώμα η Chiron στη Γενεύη

ΝΕΑ

Σε εκπληκτικό μπλε χρώμα η Chiron στη Γενεύη

ΝΕΑ

Μετά από σχεδόν 12 μήνες από την επίσημη πρώτη της εντυπωσιακής Chiron, η Bugatti έσπευσε να ενημερώσει πως έχει ήδη δεχθεί παραγγελίες για το 50% της παραγωγής της μοντέλου. Μετά σου λέει κρίση! Σε ότι αφορά στη Γενεύη, η εταιρία παρουσιάζει μια νέα (χρωματική) έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι ιθύνοντες της Bugatti ήταν αποκαλυπτικοί, αναφέροντας με στόμφο πως όλες οι παραγγελίες του πανίσχυρου hypercar έγιναν μέχρι τώρα, παρότι οι υπερτυχεροί ιδιοκτήτες τους δεν βρέθηκαν ούτε λεπτό πίσω από το τιμόνι. Κοινώς ψώνισαν μόνο βλέποντας εικόνες ή συλλέγοντας πληροφορίες από τον τύπο!

Από τις 250 παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα, το 37% προέρχονται από την Ευρώπη, το 30% από διάφορες περιοχές της Β. Αμερικής και το 26% κυρίως από χώρες της Μ. Ανατολής. Παντού υπάρχουν Κροίσοι…

Advertisement
Advertisement

Τώρα, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Bugatti παρουσίασε στο επιβλητικό της περίπτερο μια νέα ειδική έκδοση της Chiron στην απόχρωση του ομολογουμένως εντυπωσιακού μπλε, με τον κωδικό «Blue Royal».

Η παραγωγή της Chiron, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Bugatti, δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 500 μονάδες, ενώ η τιμή του κάθε πολύτιμου και σίγουρα συλλεκτικού κομματιού, ξεκινά από τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Ας αλλάξουμε τώρα πλευρό…

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις της Bugatti Chiron

Advertisement

Bugatti-Chiron-Blue-Royal-tsiro-640

Bugatti-Chiron-Blue-Royal-inter-tsiro-640

Advertisement