Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμη η νέα Mercedes-AMG S 63 με τον υβριδικό V8

Ελλάδα 7:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδόν έτοιμη η νέα Mercedes-AMG S 63 με τον υβριδικό V8

ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμη η νέα Mercedes-AMG S 63 με τον υβριδικό V8

ΝΕΑ

Λίγους μόλις μήνες μετά το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας Mercedes-Benz S-Class, η AMG είναι σχεδόν έτοιμη να αποκαλύψει την πιο ισχυρή εκδοχή της ναυαρχίδας της Γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το κορυφαίο πολυτελές σεντάν με τις «ευλογίες» του Affalterbach, γίνεται υβριδικό και αποδίδει περισσότερους από 800 ίππους στην πιο δυνατή του έκδοση.

Η διαφοροποίηση της κορυφαίας έκδοσης της ναυαρχίδας από το Affalterbach, κάνει τη διαφορά από τις «κοινές» S της Mercedes με σπορ τροχούς, με την ξεχωριστή σχεδίαση της εμπρόσθιας μάσκας, τα ειδικά σχέδια προφυλακτήρων και τις παραλληλόγραμμες απολήξεις των εξατμίσεων. Στην παρούσα φάση, το μοντέλο από ότι φαίνεται είναι πολύ κοντά στην επίσημη αποκάλυψη, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα πριν την αλλαγή του χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Όπως και με το αυτοκίνητο της προηγούμενης γενιάς, η S63 αναμένεται να διατηρήσει το τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό της και τις συνολικές αναλογίες του πολυτελούς αυτοκινήτου, ενώ θα εμφανίζει σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο και την ανάρτηση μαζί με τον ισχυρότερο κινητήρα, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά υβριδικός στη συγκεκριμένη έκδοση. Οι παραλλαγές της AMG θα είναι δύο με plug in υβριδικό σύστημα και ένα turbo V8 σύνολο χωρητικότητας 4,0 λίτρων, με την πλέον ισχυρή να επιδεικνύει απόδοση λίγο πάνω από 830 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+: Πανίσχυρη και ηλεκτρική
Πως θα σας φαινόταν ένα Mercedes-AMG Citan 45;
Φόρτιση στη Mercedes-Benz. Τόσο απλά!