Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σακίλ Ο’ Nιλ: Στην Μύκονο ως DJ και με νέo αυτοκίνητο (τιμές)

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σακίλ Ο’ Nιλ: Στην Μύκονο ως DJ και με νέo αυτοκίνητο (τιμές)

ΝΕΑ

Σακίλ Ο’ Nιλ: Στην Μύκονο ως DJ και με νέo αυτοκίνητο (τιμές)

ΝΕΑ

Ο μεγάλος  Σακίλ Ο’ Nιλ  εμφανίζεται σήμερα στην Μύκονο έχοντας παράλληλα στα χέρια του το νέο customized αυτοκίνητό του…

Advertisement
Advertisement

Ο άλλοτε θρύλος του NBA και νυν σχολιαστής αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, τώρα και σε ρόλο DJ -γιατί έτσι του αρέσει.

Έχει αποκτήσει μια περιουσία που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια και απολαμβάνει τη μουσική ως DJ στον ελεύθερο χρόνο του, διατηρώντας πάντα τη μαγεία του. Πρόσφατα πρόσθεσε στη συλλογή των πολυτελών αυτοκινήτων του, ένα Dodge Charger Hellcat Widebody.

Σε ό,τι αφορά τη… καριέρα ως DJ, απόψε, θα βρεθεί πίσω από τα decks του γνωστού κλαμπ Santanna, όπου οι τιμές αναμένεται να είναι σε ανάλογο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το live set του Shaq, θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 50 ευρώ για ένα εισιτήριο (χωρίς ποτό). Όσοι θέλουν να κρατήσουν τραπέζι, οι τιμές ξεκινούν από 1.000 ευρώ (με τα μισά να προπληρώνονται) και φτάνουν έως και τα 7.000 ευρώ.

Υπάρχει, επίσης, η επιλογή για τα “dj booth tables”, όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να κάθονται δίπλα στον Shaq κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του. Η τιμή για αυτήν την προνομιακή εμπειρία καθορίζεται σε συνεννόηση με το κλαμπ.

Σχετικά με το Dodge Charger Hellcat Widebody, δεν είναι μόνο οι αυξημένες διαστάσεις (πως αλλιώς θα μπορούσε να απλωθεί σε ένα σεντάν ο θηριώδης Σακ;), σε σχέση με τη… απλή έκδοση Hellcat, ούτε οι 717 ίπποι του V8 κινητήρα, αλλά κυρίως οι εικαστικές παρεμβάσεις που υπερθεματίζουν ότι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο σύγχρονο Dodge Charger.

Advertisement

Από το νούμερο 34 (αυτό με το οποίο έκανε λαμπρή καριέρα στα παρκέ του NBA), στο καπό του αυτοκινήτου, μέχρι τη… φωτογραφία του, από τις ένδοξες αγωνιστικές ημέρες, στην πινακίδα, είναι το αυτοκίνητο του Σακίλ Ο’ Νιλ!

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Forbes (@djericforbes)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο «σφυρί» η Mustang του Ντένις Ρόντμαν
Τύχη βουνό για τον κλέφτη του πανέμορφου Dodge Charger
«Τελευταία αναγγελία» για τα Dodge Challenger R/T και Charger