Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τύχη βουνό για τον κλέφτη του πανέμορφου Dodge Charger

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τύχη βουνό για τον κλέφτη του πανέμορφου Dodge Charger

ΝΕΑ

Τύχη βουνό για τον κλέφτη του πανέμορφου Dodge Charger

ΝΕΑ

Κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας, κλάπηκαν ένα Dodge Charger και μια Chevrolet Camaro, τα οποία είχαν τελείως διαφορετική τύχη στη συνέχεια.

Advertisement
Advertisement

Δύο θρασύτατοι κλέφτες πέρασαν τις πύλες του χώρου όπου ήταν σε εξέλιξη μια δημοπρασία οχημάτων από κατασχέσεις ασφαλιστικών εταιρειών.

Ο ένας κατάφερε και έφυγε με ένα λευκό Dodge Charger που κοσμούσαν το εντυπωσιακό του αμάξωμα δύο φαρδιές μαύρες ρίγες από μπροστά μέχρι πίσω- όπως αυτό της φωτογραφίας. Ο άλλος, με μια Chevrolet Camaro, λιγότερο εντυπωσιακή στην όψη αλλά εξίσου ικανή σε επιδόσεις, χάρη στον V8 που έχει κάτω από το καπό της.

Advertisement
Advertisement

Και ενώ η Camaro εντοπίστηκε από τις αρχές μερικές ώρες αργότερα εγκαταλελειμμένη σε ένα πάρκινγκ μεγάλου εμπορικού κέντρου, το Charger είχε πίσω από το τιμόνι του έναν μάλλον «άτακτο» οδηγό. Το αποτέλεσμα ήταν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης από την αστυνομία, το Charger να καταλήξει σε ένα χωράφι, αφού μέτρησε άπειρες τούμπες και στην ανεξέλεγκτη αυτή του πορεία, έκοψε και μια μεγάλη κολώνα ηλεκτροδότησης.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει πως η έξοδος από το δρόμο συνέβη ενώ το Charger είχε αναπτύξει ταχύτητα 262 χλμ./ώρα, πράγμα που ενισχύει την άποψή μας για το μέγεθος της τύχης του οδηγού, που κατάφερε και βγήκε με σχετικά ελαφρύς τραυματισμούς από το κουφάρι του αυτοκινήτου. Μετά πάντως την υποχρεωτική περίθαλψη, ο οδηγός του Charger κατέληξε φυσικά στη φυλακή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το εντυπωσιακό Dodge Charger του 1968 με τους 1.000 ίππους (+video)
Αυτή η Chevrolet ήταν του… αφεντικού
Ντριφτάροντας στον πάγο με την Chevrolet Corvette E-Ray (+video)