Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Rivian: Εκθέσεις σε Λος Άντζελες και Σικάγο

Ελλάδα 12:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rivian: Εκθέσεις σε Λος Άντζελες και Σικάγο

Fleet Cars

Rivian: Εκθέσεις σε Λος Άντζελες και Σικάγο

Fleet Cars

Η Rivian επιβεβαίωσε ότι θα ανοίξει εκθέσεις στο Σικάγο και το Λος Άντζελες στο πλαίσιο του σχεδίου τους για τη δημιουργία 10 καταστημάτων λιανικής πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στο 2021.

Advertisement
Advertisement

Οι εκθέσεις για τη λιανική πώληση των μοντέλων της Rivian, θα χρησιμοποιηθούν κατά κύριο λόγο για να δώσουν στους πελάτες την ευκαιρία να δουν το R1T και το R1S από κοντά.

Οι παραγγελίες, ούτως ή άλλως, γίνονται μέσω internet, χωρίς τη συμμετοχή κάποιου εκπροσώπου της εταιρείας. Η τοποθεσία που έχει επιλεγεί στο Σικάγο θα βρίσκεται στην οδό Randolph Street και η αντίστοιχη έκθεση στην Καλιφόρνια θα βρίσκεται στο Laguna Beach. Ο διευθύνων σύμβουλος της Rivian, RJ Scaringe, επιβεβαίωσε επίσης ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα δημιουργήσει 41 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, για ορισμένες υπηρεσίες υποστήριξης, ενώ θα αναπτύξει και ένα πρόγραμμα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Advertisement
Advertisement

Το R1T Launch Edition, το οποίο διατίθεται από 75.000 δολάρια (τιμή προ φόρων) θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που θα φτάσει στα χέρια των πελατών της Rivian, με τις παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Οι παραδόσεις για τις υπόλοιπες εκδόσεις, θα ακολουθήσουν από τις αρχές του επόμενου έτους. Το Rivian R1S που χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα skateboard με το R1T θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Αύγουστο, με τιμές που θα ξεκινούν από τα 77.500 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:
H επόμενη γενιά Mercedes eSprinter θα είναι διαθέσιμη και στην αγορά των ΗΠΑ
Το δικό της δίκτυο σταθμών φόρτισης θέλει η Rivian
Το νέο οικονομικό van διανομών της Canoo

Advertisement

 

Advertisement