Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψωνίζουν supercars με εκατομμύρια μετρητά σε… παλέτα! (+video)

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψωνίζουν supercars με εκατομμύρια μετρητά σε… παλέτα! (+video)

ΝΕΑ

Ψωνίζουν supercars με εκατομμύρια μετρητά σε… παλέτα! (+video)

ΝΕΑ

Ένα viral video στο TikTok δείχνει με έναν πολύ χιουμοριστικό τρόπο πως αγοράζουν αυτοκίνητα με το… κιλό στο Ντουμπάι.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί εμείς στον υπόλοιπο κόσμο να μετράμε και το τελευταίο ευρώ ή το επιτόκιο της χρηματοδότησης, όμως στα Εμιράτα η αγορά ενός αυτοκινήτου γίνεται με άλλους όρους.

Σε ένα video που κυκλοφόρησε στο TikTok ένας τοπικός influencer εμφανίζεται μέσα σε μία τεράστια αντιπροσωπεία εξωτικών αυτοκινήτων να μπαίνει και να θέλει να αγοράσει τα πάντα.

Ο τρόπος που εμφανίζεται στην αντιπροσωπεία είναι εντυπωσιακός. Αυτός κινείται εμπρός κρατώντας μερικές δεσμίδες δολαρίων και πίσω του ακολουθεί η συνοδεία του με μία παλέτα φορτωμένη με μετρητά.

Advertisement
Advertisement

Ο «εμίρης» έχει μία πολύ υπεροπτική συμπεριφορά, ζητώντας να αγοράσει το πιο ακριβό αυτοκίνητο στην έκθεση. Αυτό είναι μία Ferrari SF 90 των 2 εκατομμυρίων, το οποίο όμως του είναι πολύ φθηνό. Και λέει μάλιστα ότι αυτό το αυτοκίνητο το δίνει για τον σοφέρ του και δεν κάνει για τον ίδιο.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης που ακολουθεί στην αντιπροσωπεία, ο άνδρας θέλει να αγοράσει ότι υπάρχει εκεί, μεταξύ των οποίων ένα Audi R8, την SF90, μία Mercedes-AMG, μια Rolls Royce Cabrio και ότι άλλο υπάρχει.

Η πλάκα βέβαια μάλλον θα του βγει «ξινή» καθώς οι αρχές του Ντουμπάι τον αναζητούν ώστε να του επιβάλλουν κάποιου είδους ποινή, καθώς όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελείς η αλαζονική του συμπεριφορά προσβάλει το Ντουμπάι και τους κατοίκους του.

Advertisement

Ο Car Expert (@car.exper7 στο Instagram), είναι ένας influencer με πάνω από 2 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και 1,4 εκατομμύρια στο Instagram. Και πλέον κατηγορείται για κατάχρηση του διαδικτύου και συμπεριφορές που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον.

Σε μπελάδες μάλιστα ίσως μπλέξει και ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αν βεβαιωθεί ότι είχε συμμετοχή στο στήσιμο της ιστορίας.

@ace876media.ent1 😂 😂 hey you work here … go buy coffee #luxurycars #dubai #localdubai #viral #trending #azadamazon ♬ original sound – Ace876media
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ασύλληπτο ποσό-ρεκόρ που δόθηκε για μία πινακίδα! (+video)
Βερόνικα και Huracan, το πιο καυτό δίδυμο στο Ντουμπάϊ
Αυτή η πτήση πραγματικά «δεν υπάρχει»! (+video)