Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφιακή πασαρέλα από το νέο Hyundai Tucson (video)

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ψηφιακή πασαρέλα από το νέο Hyundai Tucson (video)

ΝΕΑ

Ψηφιακή πασαρέλα από το νέο Hyundai Tucson (video)

ΝΕΑ

Λίγο πριν την αποκάλυψη της ισχυρότερης, plug-in Υβριδικής έκδοσης, η Hyundai επέδειξε τα… κάλλη του μοντέλου μέσω ενός πρωτοποριακού βίντεο.

Advertisement
Advertisement

Extreme Makeover”. Αυτή φράση αποτυπώνει σε απόλυτο βαθμό τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, η οποία έχει ενσαρκωθεί στο νέο, τέταρτης γενιάς Hyundai Tucson.

Το μικρομεσαίο SUV της νοτιοκορεατικής εταιρείας με τις 1,4 εκατ. πωλήσεις στην Ευρώπη προσφέρεται σε μια πλήρη γκάμα κινητήριων συνόλων, ειδικά μετά την τελευταία προσθήκη του… plugin υβριδικού συνόλου.

Advertisement
Advertisement

Στην κορυφή της γκάμας συναντάται η… επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση με τον βενζινοκινητήρα των 1,6 λίτρων T–GDi Smartstream και το ηλεκτρικό μοτέρ των 90 ps. Η συνδυαστική ισχύς αντιστοιχεί σε 265 ps, η ροπή σε 350 Nm, ενώ για την κίνηση του τετρακίνητου μοντέλου φροντίζει ένας 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αμέσως πιο κάτω δεσπόζει η έκδοση με τον ίδιο κινητήρα βενζίνης 1,6 TGDI και με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 44kW (συνδυαστική απόδοση 230 ps), ενώ υπάρχουν και mild hybrid εκδόσεις (48βολτ) των 150 και 180 ίππων. Ικανοποιημένοι θα μείνουν και οι φίλοι του diesel μέσω του 1,6 CRDi των 136 ίππων.

Advertisement

Η πιο ριζική αλλαγή, βέβαια, συναντάται σε αισθητικό επίπεδο, με το Tucson να εκπέμπει ένα ιδιαίτερα δυναμικό λουκ. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην επιβλητική κυψελωτή μάσκα με τα LED φωτιστικά σώματα, την αφθονία καμπυλών στο αμάξωμα.

Αντιπαραβάλλοντας την 4ης γενιάς Tucson με το απερχόμενο μοντέλο, διακρίνουμε διαφορές στο μήκος (+20 mm, 4.500 συνολικό μήκος), στο πλάτος (+15mm) και στο μεταξόνιο (10 mm). Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός αποτυπώνεται στα 620 λίτρα, ενώ με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων μπορεί να φτάσει στα 1.799 λίτρα.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

Ακολουθεί το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό της Hyundai με πρωταγωνιστική το Tucson:

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: Hyundai i20 1.2 84 ps

Μέσα στο 2021 το αγωνιστικό Hyundai i20 N Rally 2

Αποκάλυψη για το Hyundai i20 N με 204 PS