Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Μέσα στο 2021 το αγωνιστικό Hyundai i20 N Rally 2

Ελλάδα 19:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέσα στο 2021 το αγωνιστικό Hyundai i20 N Rally 2

ΑΓΩΝΕΣ

Μέσα στο 2021 το αγωνιστικό Hyundai i20 N Rally 2

ΑΓΩΝΕΣ

Η Hyundai Motorsport Customer Racing αποκάλυψε το i20 N Rally 2, το νέο αυτοκίνητο για αγώνες ράλι που έχει σχεδιαστεί για ιδιωτικές ομάδες και οδηγούς σε διεθνείς, εθνικούς και τοπικούς αγώνες ράλι.

Advertisement
Advertisement

Βασίζεται στο ολοκαίνουργιο i20 N, το οποίο διαθέτει πολλά στοιχεία εμπνευσμένα από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως μέρος της ταυτότητας των μοντέλων Hyundai N.

Το i20 N Rally2 αντιπροσωπεύει μια βελτίωση σε σχέση με το i20 R5 σε κάθε περιοχή του αυτοκινήτου, αντανακλώντας με τον τρόπο αυτό την εξέλιξη του τμήματος Customer Racing από την ίδρυσή του το 2015. Το ολοκαίνουργιο αγωνιστικό αυτοκίνητο έρχεται μετά το Hyundai i20 R5 με το οποίο η Hyundai Motorsport μπήκε στην αρένα των ιδιωτικών ομάδων και του Customer Racing γενικότερα, στα τέλη του 2015. Το i20 N Rally2 βασίζεται στην εμπειρία που απέκτησε το τμήμα τα τελευταία πέντε χρόνια για να προσφέρει ένα σημαντικά βελτιωμένο και ολοκληρωμένο πακέτο. Το i20 N Rally2 βασίζεται στη δυναμική εμφάνιση της «πολιτικής» έκδοσης του μοντέλου, που είναι μέρος της νέας ταυτότητας της Hyundai «Sensuous Sportiness».

Advertisement
Advertisement

Το 5άρι σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων από το i20 R5, είναι το μόνο κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Ο κινητήρας είναι νέος και βασίζεται σε αυτόν από την έκδοση δρόμου του μοντέλου με την απόδοση των 204 ίππων. Τα νέα εξαρτήματα στην ανάρτηση και τα αμορτισέρ που έχουν ειδική ρύθμιση, δίνουν στο αυτοκίνητο πιο φιλικά χαρακτηριστικά οδήγησης σε όλες τις επιφάνειες. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας στην κατηγορία Rally2, η οποία αποτελεί τη βάση για πολλά εθνικά και περιφερειακά πρωταθλήματα, ενώ αποτελεί και «προθάλαμο» για τα WRC 2 και WRC 3, όντας ως κατηγορία βασισμένη σε αυτοκίνητα, τόσο για επαγγελματίες οδηγούς ράλι, όσο και για ερασιτέχνες οδηγούς που με τη συμμετοχής τους θέλουν να απολαύσουν τη διαδικασία.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Αποκάλυψη για το Hyundai i20 N με τους 204 ίππους

Δοκιμή: Hyundai i10 1.0 AMT

Advertisement

180 ηλεκτρικά Hyundai Kona για την αστυνομία της Σκωτίας