Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Mercedes-AMG GT

Ελλάδα 22:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

Οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Mercedes-AMG GT διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μερικές μέρες προτού παρουσιαστεί επίσημα στο Pebble Beach.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-AMG GT αναμένεται να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις GT 55 και GT 63.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το νέο μοντέλο μοιάζει περισσότερο με μια κουπέ έκδοση της νέας SL. Διαθέτει παρόμοια εμπρός μάσκα με τους σμιλεμένους προβολείς αλλά και τα νέα LED DRL. Το πίσω μέρος διαθέτει φώτα LED χωρισμένα σε τρία μέρη και με μια μαύρη λωρίδα να τα συνδέει.

Η GT 63, που βλέπετε σε αυτές τις εικόνες, διαθέτει σταθερή πίσω αεροτομή και δύο διπλές απολήξεις στα άκρα, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις με τον πίσω μεγάλο διαχύτη να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό της νέας AMG GT μοιάζει με αυτό της SL. Διαθέτει μια μεγάλη, κάθετα προσανατολισμένη οθόνη αφής, ένα σπορ 3άκτινο τιμόνι και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων. Έστω και αν μιλάμε για ένα κουπέ με διάταξη 2+2, πρακτικά υπάρχουν χώροι μόνο για δύο άτομα και τις αποσκευές τους.

Advertisement

Εκτός απρόοπτου η νέα AMG GT θα κινείται από έναν twin-turbo V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων. Η έκδοση GT 55 είναι πιθανό να έχει 469 ίππους, ενώ η GT 63 λέγεται ότι θα έχει 585 ίππους.

Advertisement

Αντίστοιχα, η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα θα ολοκληρώνεται σε 3,9 και 3,2 δευτερόλεπτα, αντίστοιχα. Όσο για το βάρος, αυτό βρίσκεται κάπου στα 1.970 κιλά.

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε πολύ σύντομα με τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes-AMG GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με 840 άλογα η νέα Mercedes AMG GT!
Και όμως: Ο θρυλικός V8 της Mercedes δεν αποστρατεύεται
Τι οδηγούν οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης;

Advertisement