Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόγραμμα εγγύησης από τη Ferrari για τη LaFerrari

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόγραμμα εγγύησης από τη Ferrari για τη LaFerrari

ΝΕΑ

Πρόγραμμα εγγύησης από τη Ferrari για τη LaFerrari

ΝΕΑ

Η Ferrari εγκαινιάζει το πρόγραμμα εγγύησης «LaFerrari Power» για τους ιδιοκτήτες του υβριδικού hypercar που είναι στους δρόμους εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari ανακοίνωσε την επέκταση των προγραμμάτων εγγύησης και υπηρεσιών after sales που προσφέρει για τις 500 LaFerrari και LaFerrari Aperta που έχουν παραχθεί.

Ενώ έχουν περάσει πάνω από εννέα χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε η LaFerrari, παραμένει ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, αφού ήταν αυτό που εισήγαγε την ηλεκτροκίνηση στα αυτοκίνητα του Maranello. Το νέο πρόγραμμα εξυπηρέτησης after sales υπηρεσιών, ονομάζεται LaFerrari Power και είναι ένα διετές ανανεώσιμο πρόγραμμα που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιαδήποτε επίσημη αντιπροσωπεία της Ferrari, ανεξάρτητα από το έτος παραγωγής του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα LaFerrari Power περιλαμβάνει επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου που καλύπτει και το περίπλοκο σύστημα HY-KERS και την μπαταρία υψηλής τάσης του υβριδικού συστήματος. Επιπλέον, το LaFerrari Power περιλαμβάνει ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση όπου ειδικοί τεχνικοί πραγματοποιούν πλήθος λεπτομερών επιθεωρήσεων για να διασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί με το βέλτιστο τρόπο.

Η Ferrari δεν έχει πει πόσο θα κοστίσει το νέο πρόγραμμα LaFerrari Power στους ιδιοκτήτες των υβριδικών υπεραυτοκινήτων της αλλά αν μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της κατοχής μιας LaFerrari, είτε πρόκειται για την Coupe, είτε για την Aperta, πιθανότατα μπορεί να αντέξει οικονομικά και την επέκταση της εγγύησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Elon Musk: Γελάει με την προοπτική μιας αυτόνομης Ferrari
Πωλείται Ferrari LaFerrari σαν καινούργια
Rimac Nevera κοροϊδεύει… Ferrari F12tdf (+video)

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement