Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται Ferrari LaFerrari σαν καινούργια

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται Ferrari LaFerrari σαν καινούργια

ΝΕΑ

Πωλείται Ferrari LaFerrari σαν καινούργια

ΝΕΑ

Μια από τις 500 LaFerrari που βγήκαν από το εργοστάσιο της Ferrari και η οποία έχει διανύσει λιγότερα από 600 km διατίθεται προς πώληση σε μια – φυσικά –  εξωτική τιμή

Advertisement
Advertisement

Οι χαμηλές ενδείξεις στο οδόμετρο αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα όπλα που μπορεί να έχει ένα supercar κατά την μεταπώλησή του. Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο ατού της κόκκινης LaFerrari του 2014 που πωλείται στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ καθώς η σχετική ένδειξή της είναι μόλις 333 μίλια ήτοι 535 χιλιόμετρα κάτι που εκτός απροόπτου σημαίνει πως βρίσκεται σε μηχανολογική κατάσταση καινούργιου αυτοκινήτου. Μάλιστα η αγγελία στην οποία έχει αναρτηθεί αναφέρει πως το αυτοκίνητο είχε κάνει πρόσφατη συντήρηση κατά την οποία αντικαταστάθηκε και η μπαταρία του.

Από εκεί πέρα επιπλέον ενδιαφέρον θα προκαλέσουν πιθανά οι χρωματικοί συνδυασμοί και συγκεκριμένα το γεγονός πως η οροφή είναι βαμμένη στην ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο αμάξωμα και όχι σε μαύρο όπως στις περισσότερες LaFerrari. Εκτός από αυτό υπάρχει και χρωματικός συνδυασμός και με το εσωτερικό στο οποίο οι δερμάτινες επενδύσεις είναι και κόκκινη απόχρωση Rosso.

LaFerrari-for-sale

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκτός από τα πολύ χαμηλά χιλιόμετρα η συγκεκριμένη LaFerrari φαίνεται σε συνολικά αψεγάδιαστη κατάσταση κάτι που λογικά ισχύει και για την μονάδα ισχύος που αποτελείται από έναν 6.3 V12 κινητήρα και υβριδικό σύστημα KERS με τεχνολογία από την F1 με συνολική απόδοση 950 PS και 900 Nm ροπής. Φυσικά για κάτι τόσο σπάνιο ως μοντέλο και ως κατάσταση είναι φυσικό η τιμή πώλησης να είναι αντίστοιχα υψηλή οπότε κάθε άλλο παρά περίεργο είναι πως η εταιρία Park Place που την πουλά ζητά τρία εκατομμύρια από αυτόν που θα θελήσει να γίνει ο επόμενος ιδιοκτήτης της.

LaFerrari-for-sale

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε δημοπρασία μια αυθεντική εργαλειοθήκη της Ferrari F40
Στις 5 Μαΐου η πιο «καυτή» έκδοση της Ferrari 812
Δημοπρατείται όπως βρέθηκε μια από τις 43 Ferrari 250 Europa GT του 1955