Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πουλήθηκε η Porsche 911 Carrera Targa του Tom Cruise (+video)

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πουλήθηκε η Porsche 911 Carrera Targa του Tom Cruise (+video)

ΝΕΑ

Πουλήθηκε η Porsche 911 Carrera Targa του Tom Cruise (+video)

ΝΕΑ

Ένας από τα εκατομμύρια φίλους του διάσημου κινηματογραφικού αστέρα Tom Cruise απέκτησε ένα από τα χαρακτηριστικότερα μοντέλα της Porsche που είχε στην κατοχή του.

Advertisement
Advertisement

Ο Tom Cruise, πέραν του γεγονότος ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλής παγκοσμίως ηθοποιούς, είναι και φανατικός συλλέκτης μοντέλων υψηλών επιδόσεων, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από την γκάμα των τετράτροχων οχημάτων, όπως και μοτοσικλετών που διαθέτει.

Ένα από αυτά δημοπρατήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ιλινόις των ΗΠΑ, έναντι ποσού 86.000 δολαρίων. Πρόκειται για μία Porsche 911 Targa, η οποία είχε αποκτηθεί από τον Αμερικάνο ηθοποιό τον Απρίλιο του 1986, την ίδια χρονιά που έγινε ευρέως γνωστός από την ταινία «Top Gun», μέχρι και τον Φεβρουάριο του 1987.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει διανύσει μόλις 14.318 χλμ., ενώ το 2020 ξαναβάφτηκε από την αρχή με ματ επεξεργασίας μαύρο χρωματισμό. Παράλληλα, διαθέτει νέους προβολείς προδιαγραφών Euro H4, φώτα ομίχλης, νέο εμπρός παρμπρίζ, μονομπούλονες ζάντες 16 ιντσών από την Fuchs και ελαστικά Continental Extreme Contact. Στο ανανεωμένο εσωτερικό κυριαρχούν οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα, όπως και το ραδιοκασετόφωνο Blaupunkt Monterey, που περιλαμβάνει και δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth.

Πέραν των παραπάνω και ο αερόψυκτος flat-six κινητήρας των 3,2 λίτρων και 234 ίππων έχει ανακατασκευασθεί, όπως και το σύστημα μετάδοσης με το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η Porsche 911 Carrera Targa χρειαζόταν 6,5 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 235 χλμ./ώρα.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αστέρας του NBA έχει την πιο εξαγριωμένη Rolls-Royce Cullinan
Πουλήθηκε η Ferrari Testarossa του Miami Vice
Η Cadillac Ghia της Rita Hayworth