Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πουλήθηκε η Ferrari Testarossa του Miami Vice

Ελλάδα 12:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πουλήθηκε η Ferrari Testarossa του Miami Vice

ΝΕΑ

Πουλήθηκε η Ferrari Testarossa του Miami Vice

ΝΕΑ

Μια από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές Ferrari, η λευκή Testarossa που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Miami Vice, έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Μια Ferrari σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’80 δεν θα μπορούσε παρά να μπει στη λίστα με τα πιο διάσημα αυτοκίνητα του Hollywood.

H λευκή Testarossa μπήκε στα δρώμενα του Miami Vice μόλις στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς καθώς μέχρι τότε ο πρωταγωνιστής, Sonny Crockett, που υποδυόταν ο Don Johnson οδηγούσε μια replica της Ferrari 365 Daytona Spyder η οποία βασιζόταν σε πλαίσιο από Corvette. Η επιτυχία της σειράς ώθησε την Ferrari να δωρίσει στην παραγωγή δύο Testarossa για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Μάλιστα επειδή το μαύρο χρώμα με το οποίο είχαν βγει τα δυο αυτοκίνητα από το εργοστάσιο δεν βοηθούσε στις βραδινές λήψεις αποφασίστηκε τελικά τα αυτοκίνητα να βαφτούν λευκά.

Ferrari Testarossa Miami Vice

Advertisement
Advertisement

Μια από αυτές τις δύο Testarossa εμφανίστηκε πρόσφατα στην βιτρίνα μιας έκθεσης της εταιρίας Curated, στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με αναφορά της εξειδικευμένης ιστοσελίδας Vintage Supercars το αυτοκίνητο έχει ήδη πουληθεί χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ποσό που κλήθηκε να καταβάλει ο νέος ιδιοκτήτης της. Πρόκειται για την Testarossa με αριθμό πλαισίου 063259 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν χρήζει κάποιων μηχανικών επισκευών όμως βρίσκεται σε απόλυτα αυθεντική κατάσταση ενώ στο οδόμετρο έχει λιγότερα από 10.000 χιλιόμετρα.

Ferrari Testarossa Miami Vice

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πωλήθηκε έναντι 2,7 εκ. δολαρίων η Ferrari 275 GTB της Jane Fonda
Προς πώληση μια «ιαπωνική» Ferrari J50
Γκουρού της τεχνολογίας ο νέος CEO της Ferrari