Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αστέρας του NBA έχει την πιο εξαγριωμένη Rolls-Royce Cullinan

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αστέρας του NBA έχει την πιο εξαγριωμένη Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Αστέρας του NBA έχει την πιο εξαγριωμένη Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Ο 19χρονος «αστέρας» του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου θα απολαμβάνει τη βόλτα του πίσω από το τιμόνι μιας κατάμαυρης Rolls-Royce Cullinan.

Advertisement
Advertisement

Οι αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού, ειδικά εκείνοι που έχουν υπογράψει πλουσιοπάροχα συμβόλαια, έχουν τη συνήθεια να κοσμούν το γκαράζ τους με μοναδικά στολίδια της αυτοκίνησης.

Ποιος ξεχνά την απαστράπτουσα συλλογή του Βασιλιά Lebron James, την Mercedes-AMG C63 του Marcus Rashford και το σκληροπυρηνικό Audi RS6-R του Hakim Ziyech;

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων είναι και ο νέος “σταρ” του NBA, Lamelo Ball, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό των Charlotte Hornets.

Advertisement
Advertisement

Ο 19χρονος playmaker απολαμβάνει τις βόλτες του με μια ιδιαίτερα επιβλητική Rolls-Royce Cullinan, η οποία έχει δεχτεί τις επεμβάσεις της εταιρείας Champion Motoring.

Ειδικότερα, το υπερπολυτελές SUV «ντυθεί» με ένα bodykit της Novitec, το οποίο έχει την κωδική ονομασία “Overdose”. Η συγκεκριμένη Rolls-Royce μοιάζει λες και έχει βουτήξει σε έναν κατάμαυρο ωκεανό, αποκτώντας μια «εξαγριωμένη» εμφάνιση, ενώ τη μονοτονία… επιχειρούν να σπάσουν κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες. Οι τελευταίες αφορούν το λογότυπο στο καπό, τις ζάντες και το έμβλημα της 5ης πόρτας.

Advertisement

Αναφορικά με το bodykit της Novitec, αυτό προσθέτει μια ανασχεδιασμενή μάσκα, αστραφτερούς θόλους τροχών, νέες πλευρικές ποδιές, πίσω διαχύτη και μια διακριτική αεροτομή. Παράλληλα, το μοντέλο «κάθεται» σε νέες ζάντες της Vossen… με αμέτρητες ακτίνες.

Advertisement

Το συνολικό κόστος για τις παραπάνω μετατροπές παραμένει άγνωστο. Σημειώστε, ωστόσο, πως οι ετήσιες απολαβές του Lamelo Ball ξεπερνούν τα 7 εκατ. δολάρια, οπότε… δύσκολα θα ιδρώσει το αυτί του.

Διαβάστε επίσης:
Rolls Royce: 110 χρόνια από την πρώτη πτήση
«Στοπ» της Ε.Ε. στο φωτιζόμενο έμβλημα της Rolls-Royce
Rolls-Royce Phantom Tempus Collection: Ταξίδι στο σύμπαν

Advertisement