Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Πούλησε» την Audi για τη Mercedes και το… πλήρωσε o Coman

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πούλησε» την Audi για τη Mercedes και το… πλήρωσε o Coman

ΝΕΑ

«Πούλησε» την Audi για τη Mercedes και το… πλήρωσε o Coman

ΝΕΑ

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Coman πήγε στην προπόνηση της ομάδας με Mercedes G-Class –  Εξοργισμένοι οι άνθρωποι του συλλόγου.

Advertisement
Advertisement

Βαθιά το χέρι του στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου Kingsley Coman, μετά την επιπόλαια απόφασή του να πάει στην προπόνηση με μια Mercedes.

Αναλυτικότερα, το προηγούμενο σαββατοκύριακο (13-14 Μαρτίου) ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, επιχείρησε να δώσει το «παρών» στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Βαυαρών, καθήμενος πίσω από το τιμόνι μιας G-Class. «Ωραία, και που είναι το κακό», θα αναρωτηθεί κανείς.

Advertisement
Advertisement

Η Audi είναι αποκλειστικός συνεργάτης στο χώρο της αυτοκίνησης της Μπάγερν από το 2002, προμηθεύοντας την ομάδα με μοντέλα της. Η πράξη, λοιπόν, του Coman ερμηνεύτηκε ως άμεση παραβίαση της συνεργασίας που διατηρεί ο σύλλογος με την εταιρεία από το Ίνγκολσταντ.  

Το περιστατικό δεν έληξε με μια απλή επίπληξη, καθώς το προσωπικό ασφαλείας εμπόδισε την είσοδό του ποδοσφαιριστή στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν. Και ας μην έφτανε αυτό, του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 50.410 ευρώ.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Coman κάνει τέτοιους είδους «πατάτα». Πέρυσι, είχε παραβιάσει πάλι τη συμφωνία μεταξύ Audi και Μπαγερν Μονάχου εμφανιζόμενος στην προπόνηση με μια McLaren. Τότε, σκαρφίστηκε τη δικαιολογία πως δεν μπορούσε να οδηγήσει το μοντέλο Audi που του είχε παραχωρηθεί ελέω ενός σπασμένου καθρέφτη.

Advertisement

Τώρα, όμως, τι λόγο θα επικαλεστεί;

Advertisement

19 Audi e-tron στους πρωταθλητές Γερμανίας

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο, η Audi παρέδωσε συνολικά 19 Audi e-tron στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προάγοντας τις «πράσινες» μετακινήσεις τους.

Η παράδοση είχε γίνει στο εκπαιδευτικό κέντρο της Audi, στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου παρευρέθηκε ο αρχηγός της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ καθώς και ο Πολωνός «αρχισκόρερ» Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι.

Advertisement

Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα μοντέλα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Διαβάστε επίσης:
Έρχεται το νέο Audi Q6 e-tron
Ετοιμάζεται αμιγώς ηλεκτρικό Audi R8;
Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία τα Audi Q5, A6 & Α7 Sportback