Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρωταθλητές Ευρώπης οδηγούν Audi e-tron

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρωταθλητές Ευρώπης οδηγούν Audi e-tron

ΝΕΑ

Οι πρωταθλητές Ευρώπης οδηγούν Audi e-tron

ΝΕΑ

Οι «αστέρες» της Μπάγερν Μονάχου δεν θα ξεμένουν ποτέ από “ρέυμα”, καθώς έχουν εγκατασταθεί πολλά σημεία φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Σε ηλεκτρικούς ρυθμούς κινείται η Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα μετακινούνται με Audi e-tron.

Στον απόηχο της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου στο Champions League, οι πρωταθλητές Ευρώπης παρέλαβαν τα αμιγώς ηλεκτρικά SUV της μάρκας, στο πλαίσιο της μακρόβιας συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

Αναλυτικότερα, έχουν παραδοθεί στους παίχτες συνολικά 19 μονάδες Audi e-tron, γεγονός που σημαίνει πως η κατανάλωση του στόλου αυτοκινήτων του συλλόγου έχει μειωθεί σε λιγότερο από 95 gr CO2/km.

Advertisement
Advertisement

«Για την Audi, η βιώσιμη premium κινητικότητα είναι το επίκεντρο της στρατηγικής της μάρκας για το παρόν και το μέλλον. Μαζί με την FC Bayern, βιώνουμε το “Vorsprung” και παρέχοντας 19 αυτοκίνητα Audi e-tron στέλνουμε ένα μήνυμα συνεπές με το όραμά μας προς ένα ηλεκτρικό μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά Hildegard Wortmann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Marketing της AUDI AG.

Η παράδοση έγινε στο εκπαιδευτικό κέντρο της Audi, στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου παρευρέθηκε ο αρχηγός της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ καθώς και ο Πολωνός «αρχισκόρερ» Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα μοντέλα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Advertisement

«Οδήγησα το πρώτο μου Audi, ως παίκτης της ομάδας, πριν από δέκα χρόνια, ήταν ένα Q7 TDI. Μέσα σε μια δεκαετία και οδηγώντας διάφορα μοντέλα της Audi, είδα όλη την εξέλιξη της τεχνολογίας και πλέον χαίρομαι που οδηγώ ένα Audi e-tron, που αντιπροσωπεύει το μέλλον», ανέφερε ο γκολκίπερ των Βαυαρών.

Η Audi, μάλιστα, έχει φροντίσει ώστε οι ποδοσφαιρικοί «αστέρες» να μην ξεμένουν από… ρεύμα, μέσω της εγκατάστασης σημείων φόρτισης στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο θα προστεθούν και στα πέριξ του γηπέδου, για τους φιλάθλους.

Advertisement

Οι απαρχές της συνεργασίας της Audi με την Μπάγερν Μονάχου εντοπίζονται στο 2002, με τη γερμανική μάρκα να συνιστά μέτοχο του συλλόγου από το 2011.

Δείτε επίσης:

Οδηγούμε το Audi RS 8

Advertisement

ABT: Νέα ισχυρότερη έκδοση για το Audi RS4 Avant

Δύο ειδικές εκδόσεις για τα Audi RS5 Coupe & Sportback