Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί η Ferrari Roma Spider;

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα παρουσιαστεί η Ferrari Roma Spider;

ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί η Ferrari Roma Spider;

ΝΕΑ

Η δημιουργία τής Roma από τη Ferrari προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον καθώς θύμισε το παρελθόν της εταιρείας αναφορικά με την τότε σχεδίαση των μοντέλων της. Η ανοιχτή έκδοση είναι η επόμενη κίνησή της.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari, εξελίσσει την ανοιχτή έκδοση της Roma η οποία (ως είθισται) θα ονομάζεται Roma Spider. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα πρωτότυπα του νέου μοντέλου κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο δρόμο τα οποία είναι έντονα καμουφλαρισμένα.

Όπως έγινε γνωστό, η Roma Spider θα είναι νέα προσθήκη στην γκάμα της Ferrari και δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την Portofino. Το αμάξωμά της δεν αναμένεται να διαφέρει από αυτό της coupé, πέραν των απαραίτητων αλλαγών στο πίσω μέρος για την τοποθέτηση του κινηματικού μηχανισμού της οροφής.

Benedetto Vigna.

Ο κινητήρας της δεν θα έχει διαφορά, συγκριτικά. Θυμίζουμε ότι είναι υπερτροφοδοτούμενος V8, έχει χωρητικότητα 3.855 κ. εκ. και αποδίδει μέγιστη ισχύ 620 ίππων/5.750-7.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 760 Nm/3.000-5.750 σ.α.λ.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, το βάρος της Roma Spider θα είναι αυξημένο, συγκριτικά, καθώς τόσο ο μηχανισμός όσο και οι ενισχύσεις στο αμάξωμα και το πλαίσιο θα είναι η αιτία γι’ αυτό. Έτσι, οι επιδόσεις της, αναμενόμενα, θα είναι λίγο πιο αργές, συγκριτικά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ανοιχτή έκδοση του μοντέλου θα παρουσιαστεί εντός του 2023, μια χρονιά η οποία προβλέπεται σχετικά έντονη για τη Ferrari, μετά την επίσημη παρουσίαση της Purosangue, η οποία έχει προγραμματιστεί σε λίγες ημέρες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Forza Italia: Ο «καυτός» Σεπτέμβριος των V12! (+video)
«Ψήνεται» αντικαταστάτης της Ferrari 812 Superfast
Η Ferrari των 22 εκατ. ευρώ (+video)