Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Forza Italia: Ο «καυτός» Σεπτέμβριος των V12! (+video)

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Forza Italia: Ο «καυτός» Σεπτέμβριος των V12! (+video)

ΝΕΑ

Forza Italia: Ο «καυτός» Σεπτέμβριος των V12! (+video)

ΝΕΑ

Με διαφορά μιας μόλις ημέρας, δύο από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα της χρονιάς θα λανσαριστούν στην Ιταλία.

Advertisement
Advertisement

Μόδα, φαγητό και αυτοκίνητα. Σε αυτά τα τρία πράγματα η γειτονική μας χώρα είναι ασυναγώνιστη. Και αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα, μέσα σε δύο καυτές ημέρες του Σεπτεμβρίου. 

Δυο μέρες που θα ταράξουν τα νερά της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, με τον τρόπο που μόνο οι Ιταλοί μπορούν.

Στις 13 του μήνα (για περισσότερη τύχη;…), η Ferrari έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα λανσάρει και επίσημα την πολυαναμενόμενη Purosangue. Το αυτοκίνητο με το οποίο η ιστορική μάρκα υποκύπτει στην γοητεία των SUV, ελπίζοντας ότι θα την απογειώσει και στις πωλήσεις (όπως έγινε με την Porsche, Lamborghini και όλες τις μάρκες αυτού του βεληνεκούς).

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video-teaser το οποίο βέβαια δεν αποκαλύπτει και πολλά. Από αυτά που γνωρίζουμε ήδη είναι ότι θα εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό V12, θα είναι τετρακίνητη και η γενικότερη σχεδιαστική προσέγγιση θα είναι πιο κοντά σε ένα πιο χαμηλό hatchback παρά σε ένα κλασικό ψηλό SUV.

Την προηγούμενη όμως ημέρα, την 12η του Σεπτεμβρίου, ο Horacio Pagani θα παρουσιάσει και αυτός το δικό του νέο hypercar, σε μία άτυπη κόντρα δημοσιότητας με την Ferrari.

Advertisement

Θα είναι και αυτό ένας άξιος συνεχιστής της παράδοσης που έχει δημιουργήσει η Pagani, με V12 κινητήρα και μηχανικό κιβώτιο ως επιλογή. Ο V12 δεν θα έχει καμία ηλεκτρική υποβοήθηση, και αναμένεται να πλησιάζει αρκετά τους 900 ίππους.

Advertisement

Η εταιρία έδωσε και αυτή στην δημοσιότητα ένα μικρό video-teaser μέσα από το οποίο δείχνει τμήματα του αυτοκινήτου αλλά και τον ίδιο τον Pagani να σχεδιάζει το αμάξωμά του.

Όπως μπορούμε να δούμε κρατά αρκετά στοιχεία από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας, όπως την τετραπλή εξάτμιση, ενώ έχει εξελίξει τις ιδέες του ακόμα περισσότερο με το χαρακτηριστικό ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ που σχεδιάζει τα αυτοκίνητά του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κάπως έτσι θα είναι η Ferrari Purosangue
Ακούστε τον V12 της Ferrari Purosangue (+video)
Pagani: Ηλεκτρικά; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!