Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Ψήνεται» αντικαταστάτης της Ferrari 812 Superfast

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Ψήνεται» αντικαταστάτης της Ferrari 812 Superfast

ΝΕΑ

«Ψήνεται» αντικαταστάτης της Ferrari 812 Superfast

ΝΕΑ

Η Ferrari ετοιμάζει ένα νέο δωδεκακύλινδρο κουπέ για να αντικαταστήσει από το 2024 τη 812 Superfast.

Advertisement
Advertisement

Με αισθητικά στοιχεία «δανεισμένα» από τη Roma, το μοντέλο που ετοιμάζει η Ferrari για αντικατάσταση της 812 Superfast θα διατηρήσει το V12 κάτω από το εμπρός καπό.

Η Ferrari ετοιμάζει διάδοχο μοντέλο για την 812 Superfast, με ένα πρωτότυπο που εξελίσσεται με τον κωδικό F167. Το νέο αυτό μοντέλο, θα διατηρήσει τον V12 των 6,5 λίτρων κάτω από το μακρύ εμπρός καπό αλλά κατά πάσα πιθανότητα σε μια νέα, υβριδική έκδοσή του. Την τελική μορφή του μοντέλου αυτού, θα πρέπει να την περιμένουμε το 2024, με απόδοση που θα ξεπερνά τους 800 ίππους.

Από τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συλλέξουμε, προκύπτει πως το νέο αυτό μοντέλο θα έχει «ήπιο» υβριδικό σύστημα 48 Volt, μιας και δεν προκύπτει πως θα μπορούσε να φιλοξενήσει μπαταρία μεγάλων διαστάσεων που θα υποστήριζε ένα plug in υβριδικό σύνολο. Πέραν όλων των άλλων, μια μεγάλη μπαταρία θα έφερνε στο προσκήνιο και την ανάγκη για εκτενείς αλλαγές στο αμάξωμα, ίσως και στη διάταξη της καμπίνας, προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενηθεί χωρίς να επηρεάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παρκαδόρος χτυπά LaFerrari σε σταθμευμένα scooter (+video)
Τα πουλάνε όλα του Schumacher -Πόσο πούλησαν την θρυλική του Ferrari; (+video)
Δεν θα πιστέψετε τι κρύβει από κάτω της αυτή η Ferrari F40